Страница 8 от 61 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 908

Media Player - Zinwell (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Re:Имате ли информация за Media Player Zinwell ZP-500 ?

Цитат Първоначално публикувано от dani_k
    Благодаря много за информацията.Пробвах я и все пак се пооправиха нещата..поне мога да ползвам нета с включена мрежа..Чудя се дали ще се вижда външния хард ( до плеара) от компа ,по мрежата. или да търся ре6ение с рутер?
    Трябва да го шернеш от компа и да рестартираш компа първо и след това плеъра. Само заради това не е необходимо да имаш рутер.

Едно от най-важните неща при настройките на този плеър е работната група на мрежата в компа да е задължително с име "Workgroup" и да е изключен файеруола. При настройки през рутер пък има значение настройката за защита на мрежата (WEP, WPA, WPA2) да е изключена и да е активирана само защитата по MAC адрес (там се разрешава MAC адреса на LAN-a или USB WiFi-то към плеъра, в зависимост от връзката му към рутера). Това осигурява най-добрата съвместимост и трансфер на плеъра.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

Мерси.Показа ми сварзаност на мрежата и името на компа.но след това ми дава на плеара Uzer ID Pssuard i ok i отмена

4. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Мерси.Показа ми сварзаност на мрежата и името на компа.но след това ми дава на плеара Uzer ID Pssuard i ok i отмена
    Това "User ID" е името на акаунта ти в Windows с който влизаш (напр. User; Dani или както е кръстен там, погледни в Контрол панел -> User Accounts) и напиши това име, като има значение големи/малки букви и кир/лат, а "Password" e паролата на акаунта ти и ако нямаш такава оставаш празно и избираш "ОК". След това ще си видиш споделените папки/хард дискове и четкаш !

P.S.

Не забравяй, че трябва да ти е изключен файеруола на компа и да нямаш никакви рестрикции за достъп до него по мрежата. Иначе ще си пишеш, а няма да те пусне Уйндоуса в компа .

5. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

След като изчетох всичките постове не разбрах няколко неща :

1. Може ли да подава към ресивъра Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio, т.е. има ли HDMI 1.3 ?
    2. Какъв размера и цвета на тези субтитри, дали може да постнете малко снимки от филми ?
    3. Дали чете APE, или този формат си остана приоритет само на Давикса ?
    4. Как е решен проблема с "превъртането" на филмите ?

Поздрави!

6. Тук е от
    Jan 2008

Мерси.Файеруола е изключен още в началото ...Мережата тръгна ,макар че бях задал някакви 123 на узер., обаче когато включа плеъра и мрежата изчезва интернета на компа..На плеъра се виждат шърваните папки от компа ,а от плеъра може ли да се шерне външния диск?

7. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    След като изчетох всичките постове не разбрах няколко неща :

1. Може ли да подава към ресивъра Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio, т.е. има ли HDMI 1.3 ?
    2. Какъв размера и цвета на тези субтитри, дали може да постнете малко снимки от филми ?
    3. Дали чете APE, или този формат си остана приоритет само на Давикса ?
    4. Как е решен проблема с "превъртането" на филмите ?

Поздрави!
    Войводо, нещо не си чел както трябва. Всичко е написано в тази тема и то последно малко по-нагоре (пост #103), не искам да повтарям ама като ви гледам въпросите няма да ми се размине. Изключение прави само 3-тия ти въпрос, но не съм тествал с APE формат, но не го пишат в спецификациите като поддръжка, най-вероятно не се поддържа "все още" или няма да го поддържат. Ще проверя и ще пиша, но поддръжката на този формат е най-белия кахър засега.

Айде в резюме отговорите за тези които не четат:

1. Audio: Dolby Digital AC3, DTS, MPEG-I Layer 1/2/3, MPEG-II Layer 1/2, multichannel, Real Audio, MPEG-4 HE AACv2, LPCM, Support 7.1 audio channels;
    Video Out: CVBS, YPbPr, HDMI 1.3
    2. Субтитри 5 размера 6 цвята +> Photo JPG (40-mega pixel without limitation of resolution, Baseline), BMP, PNG, GIF, TIF, TIFF
    3. Писах вече, но айде да изброя - MP3, ASF, WMA, WAV, AAC, MP4, M4A, OGG, FLAC
    4. Превъртат се нормално от дистанционното с бутони напред- назад, скорост до 32х и за какъв проблем казваш да е решен ?

" ◄◄, ►►: Press to play fast forward or fast reverse. Press it again to switch the rate among
    “1.5X, 2X, 4X, 8X, 16X, and 32X”.
    SLOW: While playing the video, press the button to play slow motion. Press again to toggle among
    the speeds 3/4X, 1/2X, 1/4X, 1/8X, 1/16X and 1X (normal speed)"

Мерси.Файеруола е изключен още в началото ...Мережата тръгна ,макар че бях задал някакви 123 на узер., обаче когато включа плеъра и мрежата изчезва интернета на компа..На плеъра се виждат шърваните папки от компа ,а от плеъра може ли да се шерне външния диск?
    За да вижда компа USB HDD-то от плеъра (а ти не си написал кое къде е свързано !), трябва да активираш фунцията UPNP на Windows-a, което подробно е написано в упътването и е вярно обяснено. Моля те не ме карай да ти го пиша и аз, а го прочети и настрой. След това ще имаш достъп до UPNP устройствата. Това да видя от компа USB HDD или флашка на плеъра не съм го пробвал още, само обратното.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2008

Мерси.Засега външния хард е на плеъра дано да го направя да се вижда от компа ,че е по удобно.Иначе тръгнаха филмите и по мрежата от компа но той е с малък хард.ще чета в ръководството...

10. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Мерси.Засега външния хард е на плеъра дано да го направя да се вижда от компа ,че е по удобно.Иначе тръгнаха филмите и по мрежата от компа но той е с малък хард.ще чета в ръководството...
    Добре де, какво ти пречи да включиш USB HDD-то към компа ? Нямаш свободно USB ли ? Вземи USB 2.0 Hub с 4 порта за 15 лв. и си решаваш проблема и занапред. Ще си качваш филмите и другите работи директно на по-големия външен хард и няма да го разкачаш постоянно за да ги копираш.

11. Тук е от
    Jan 2008

Закачах го на компа ,така прехварлям филмите,но по ми харесва като е включен директно към плеъра - по добре работи плера на HD. Пък и не можах да настроя Bit Comet- а директно да сваля на Вънчния хард не знам дали може .А не ми се сваля и пренася външния хард постоянно.

12. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Благодаря на HELL, че си направи труда да ми копира отнава специцфикациите на това устройство. Но от това разбрах само, че съм пропуснал да видя HDMI 1.3. Това за 6 цвята и шрифтовете го няма там. Дали е удобна да тестваш филм с Dolby TrueHD звук за да разбера поддържа ли го (ако имаш ресвър поддържащ стандарта разбира се) ?

13. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Закачах го на компа ,така прехварлям филмите,но по ми харесва като е включен директно към плеъра - по добре работи плера на HD. Пък и не можах да настроя Bit Comet- а директно да сваля на Вънчния хард не знам дали може .А не ми се сваля и пренася външния хард постоянно.
    Ами аз нали за това говоря бре? Свържи си харда към компа, шерни го за мрежата (това го може!), за да не го разнасяш постоянно за всеки филм, че ще останеш без USB конектори. Изтегли си uTorrent от линка по-долу и действай ако само това ти е проблема ...

http://www.utorrent.com/downloads/complete?os=win

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    Благодаря на HELL, че си направи труда да ми копира отново специцфикациите на това устройство. Но от това разбрах само, че съм пропуснал да видя HDMI 1.3. Това за 6 цвята и шрифтовете го няма там. Дали е удобно да тестваш филм с Dolby TrueHD звук за да разбера поддържа ли го (ако имаш ресвър поддържащ стандарта разбира се) ?
    Войводо, субтитрите ги пишат че са 3 размера в ръководството, но ние вече няколко пъти в темата сме написали че са 5 размера и 6 цвята , като на дистанцията има даже специално жълто бутонче за смяна на кодировката и стрелките за навигация ▲▼◄► ги местят нагоре/надолу по екрана или съответно смаляват/уголемяват.

Имам ресивър SONY STR-DE598, ама май няма поддръжка на Dolby TrueHD

Decoder / Sound Reproduction
    96 kHz / 24Bit PCM Digital Input - YES
    Bass Adjustment - YES
    Cinema Studio Mode A,B,C - YES
    Cinema Studio Mode A,B,C EX - YES
    DCS (Digital Cinema Sound) - YES
    Decoder: Dolby Digital - YES
    Decoder: Dolby Pro Logic - YES
    Decoder: Dolby Pro Logic 2 - YES
    Decoder: DTS - YES
    Sound Field Programme: Cinema 4.0
    Sound Field Programme: Music 1.0
    Sound Field Programme: Virtual 3D 4.0
    Treble Adjustment - YES

Е, засега няма заради пробите да си купувам друг с поддръжка на Dolby TrueHD, но ако всички филми станат с този формат ... ще трябва ;-)

14.  

15. Тук е от
    Sep 2009

Ha cайтът нa Astone вече е достъпен фърмуер 1.7 бета версия * * за Astone AP-100.
    Повече подробности на http://www.astone.com.au/forum/viewtopic.php?f=8&t=32
    Аз направих актуализация на фърмуера 1,7 и той работи на 100%

1. Поддръжка на PGS субтитри в Blu-Ray M2TS видео файлове.
    2.Ново под меню за субтитрите.
    По време на възпроизвеждане, натиснете жълтия бутон, за да отворите подменю за подробности. Шрифта е оправен и вече не е така разреден.Може да се избират вътрешни или външни субтитри.
    3.Добавя нова информация, включително режима на повторение, видео формата и в аудио формата за филма.
    Има и други подобрения но аз не съм ги пробвал.

16. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Браво колега ! Ето това е новина !

А какво става с кирилската поддръжка на субовете ? След като не е за нашият регион и плеър има ли я като поддръжка изцяло? Много е важно, защото ако я няма и смисълът да се флашват с други фимуери отпада.

17. Тук е от
    Sep 2009

Има си и кирилица.Между другото оригиналния фирм за астоне е на zinwell версия 1.4

http://www.viddler.com/explore/TweakTown/videos/54/

18. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Цитат Първоначално публикувано от tomazs
    Има си и кирилица.Между другото оригиналния фирм за астоне е на zinwell версия 1.4
    Хмммм, става вече интересно. Аз имам фирмуер за CinemaTube Brite View и се изкушавам да направя пробата, но се спрях заради кирилицата. Все пак този плеър е щатският им модел, не пише никъде как е с кирилицата. А като го флашна и нямам оригиналния 1.6, не мога да върна обратно нещата. А сега може да се пробва. CinemaTube e с повече софтуерни възможности от Zinwell-a и по-готино меню. Само дистанцията му е по-различна и не знам там дали няма да има проблем, но опитите ще покажат ;-)

А който иска да види как се държи плеъра с плейване на различните видове файлове от USB 16G Flash и оригинален USB WiFi 11n. 1Т2R донгъл, нека да изгледа видеото от линка който е дал колегата. Пустите му австралийци, дадоха ни поле за действие ...

Ето пак линка -> http://www.viddler.com/explore/TweakTown/videos/54/ ГЛЕДАЙТЕ ГО !

@tomazs - ти с кой модел плеър си ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 61 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Media Player - Hyundai (всички модели)
    От myDiva във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 508
    Последно: 29-03-14, 19:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе