Извинявам се ако съм прозвучал агресивно. Не съм разбрал включването ти правилно. Реших, че защитаваш тезата за това колко по-добро е Zidoo-то като картина.
Шумна и голяма кутия и мен би отказала. Бях виждал решения без вентилатори (големи почти колкото кутията на Zidoo-то). Само с heatsink, което практически ги прави безшумни.
Аз също съм привърженик на плейърите, защото са направени с определена цел и са по-безпроблемни. Ако ми се даваха много пари обаче, със сигурност бих обмислил HTPC (безшумно), преди да поглеждам към мултимедийни плейъри за 600-700лв. Най-малкото, че HTPC-то ще ме изкара доста повече години (софтуерно) от който и да е мултимедиен плейър.
Сравнението HTPC - Мултимедиен плейър е като сравнението PC - гейминг конзола.

супер си е я дай някакъв пример за не дървено.

, в твоят случай хубавото е че можеш да си върнеш до стара версия или ако не можеш рано или късно ще оправят проблема. Принципно така става при Zidoo щото се опитват да угодят на прищявките на сульо и пульо , рано или късно нещата стават за това само официални ъбдейти иначе постоянно ще се оплакваш тука ей Z9S си е страхотно и почти без кусури.