Първоначално публикувано от
drecolli Здравейте,
От 10 години ползвам Popcorn A300 и нямам никакви проблеми с видео до 1080р. Едва в последно време започна да не разпознава някои формати, но това са под 5% от филмите и се преживява. Въпроса е, че количеството на наличните филми в 4К се увеличи доста, а имам телевизор който подържа формата + HDR и искам да му използвам възможностите. Затова се насочих към закупуване на нов мултимедиен плейър.
Да уточня, че съм потребител на 40+ и работя в съвсем различна сфера. Всичко свързано с настройки, инсталации ми отнема много времe за четене, питане и много нерви, затова предпочитам нещо което е plug and play.
Насочих се към Zappiti поради добрите отзиви за софтуера им, но тъй като не видях да имат торент клиент реших да им драсна едно писмо. Отговориха ми, че не подържат и да си тегля на PC и след това да прехвърлям плейъра или да шервм през домашната мрежа. Първо, че нямам настолен PC, второ ако ще ми седи един компютър постоянно включен за да свалям филми за какво ми е този плейър. Започнах да гледам Dune, но не намирам инфо как стоят там нещата с торент клиента. Така, че ако може за малко помощ при избора на нов плейър. Изисквания:
- Да поддържа 4К и HDR.
- Да може му се инсталира диск 3,5“.
- Да има торен клиент.
- Да има отдалечен контрол на торент клиента. Както е Transmission на попкорна.
- Да не е много сложен за инсталация, настройки и т.н.
- Не се интересувам от никакви он лайн телевизии, коди и разни други.
Общо взето да е като Попкорна, но по-мощен. Бюджет до 1000лв.
Благодаря предварително.