Скат и РН имат приложения за Андроид (и Самсунг), но нямам представа как са им тарифите, но поне на Скат май искаха допълнително плащане, а не както при Булсат и ЕОН с абонамента да можеш да ползваш и приложението.
Скат и РН имат приложения за Андроид (и Самсунг), но нямам представа как са им тарифите, но поне на Скат май искаха допълнително плащане, а не както при Булсат и ЕОН с абонамента да можеш да ползваш и приложението.
Към Скат съм, да. Скоро ще разбера как е. Но би трябвало да е безплатно. Поне в сайта им пише " Безплатен Set top box", "Безплатно СКАТ MobileTV". Само аз вместо в техния Set top box смятам да инсталирам приложението в моя ТВ бокс за да ми се мотат една кутийка и едно дистанционно по-малко. Иначе без Set top box не става. С Тв Panasonic съм - smart e, но не е Android.
Този пост е редактиран от Syd; 23-01-22 в 15:09.
Сигурно е безплатно ако си на IPTV-то им или се наказваш с интернет от тях, щото за нормалната кабеларка доскоро не е.
Сега го пуснах (на Самсунг тв) и си седи на начална стр. с надпис "неплатен абонамент" и да съм отидел на стр. им бля-бля...
Преди поне се влизаше и изкарваше каналите без да ги отваря .
А това дали е възможно да е истина: ТОX1 с 2 дистанционни за 43 долара
NEW TOX1 Android TvBox 9 Smart Tv box 4GB 32GB tox 1 Amlogic S905X3 Wifi 1000M 4K Media Player Support Dolby Atmos Audio set | АлиЭкспресс (aliexpress.ru)
Да, забелязах. Или защото е нов, продавача прави дъмпинг с цените да натрупа малко продажби и рейтинг като за старт или продава ментаци. Няма да рискувам. Има вече 4 продажби, не са нула. Няма отзиви и рейтинг.
- - - - - - - - - -
Набутах се с една бройка. Порових в нета. Не видях някой да се е оплаквал от фейкови TOX1. Писах и на продавача. Отговаря, което е добър знак. Така че платих 41 долара и няколко цента за TOX1 с оригиналното дистанционно и второ дистанционно G21 PRO air mouse with voice и сега ми остава да почакам да разбера дали съм тарикат или глупак.
Този пост е редактиран от Syd; 24-01-22 в 10:55.
В крайна сметка освен този съмнително евтин тв бокс, платих и още един на нормална цена 81 долара (тв бокс ТOX1 + air mouse дистанционно) за да не остана на сухо и всичко стана както можеше да се очаква. Този бокс с нормалната цена пристигна и вече работи. а онзи евтиния тъй като нито дойде, нито се виждаше да се движи на проследяването, си поисках парите от Алито и си ги получих.
Здравейте, бихте ли препоръчали Андроид бокс с S905X3, който не забива от прегряване.
Аз си купих Google tv след няколко експеримента, които ми излязоха по-скъпо от гугъл тв-то. Изключително доволен съм. Никакви грижи с каквито и да е проблеми.
TOX1 или някъв Ugoos . Този не прегрява https://www.amazon.de/-/en/Stick-Rem...&tag=coa_de-21
На TOX 1 се бях спрял, защото кутията му е отворена от всякъде и е малко вероятно да прегрява. Но не намерих версия със 128 GB място, защото искам да опитам с торент клиент да свалям филмите директно на него. Пробвали ли сте да сваляте филмите директно или да се откажа от това упражнение?
Oбмислям покупка на стик плеър Xiaomi 4k за много стар телевизор Панасоник 37ET5E, за да мога да гледам на него IPTV, Youtube, както и филми от Plex или хард. Как ще стене връзката с хард диск през USB? Ще разчита ли стика хард диск съдържанието, ако го закача на друго USB на телевизора?
Този пост е редактиран от brotzki; 02-07-22 в 11:29.