Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 66 от 118 ПърваПърва ... 1656646566676876116 ... ПоследноПоследно
Резултати от 976 до 990 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Re:Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Цитат Първоначално публикувано от nestorbg55
    Другия начин (който НЕ ти го препоръчвам и ти го казвам за да те предпазя) е стандартно да си мапнеш като мрежово устройство HDD на плеъра и торрент клиента на компютъра utorrent, Bicomet.. когато те попита къде да сваля филма да му посочиш мапнатото мрежово устройство. Лошото в този случай е че при дропване (моментното прекъсване на комуникацията породено от редица причини) води до едни грешки, едно мазало върху HDD на плеъра не ти е работа... (Аз допусках подобни грешки в началото когато бях новобранец) И виждаш сугурно вече, че за да правиш разни хватки трябва да попрочетеш от темите във форума
    Само за протокола. Моята система е точно така. Свалям с uTorrent на мапнатия диск, който е вътре в пуканката. Вече две години нямам никакви проблеми. Плеъра е Popcornhour A200 с 1.5 ТБ Western Digital EARS диска.

Не знам nestorbg55 какво има предвид. Просто казвам моя опит.

[едит]
    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    С ПОпкорна не можеш да гледаш пълни 3д заглавия. Само SBS рипове. Ако искаш пълноценно 3D Blu-ray да гледаш ще трябва да вземеш 900B.
    Kaiboer по-добре не рискувай. Компанията не се слави с добра поддръжка, а този чип е доста оспорван като качества за мултимедиен плеър.
    lazarus18, тука пак ме юркат да избирам плеър и аз без много много да мисля казах А300. Това, което пишеш обаче ме навежда на мисълта, че Himedia HD900B 3D e по-добър плеър. Този Realtek 1186 е по добър от сигмата на А300, така ли е?

[edit]
    Всъщност така и така съм почнал. Кой ще да е най-добрия плеър в диапазона 500-600лв, с вътрешен диск и пълно 3D, на който да може да му се подкара Transmission с remote GUI?

[edit 3]
    И, нещо не мога да се оправя в инфото, този HiMedia HD900B има ли пълни блурей менюта(лиценз демек)?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от SongBird
    Това, което пишеш обаче ме навежда на мисълта, че Himedia HD900B 3D e по-добър плеър. Този Realtek 1186 е по добър от сигмата на А300, така ли е?
    Не че имам опит с HiMedia, но освен 3D поддръжката с нищо друго не го превъзхожда. Чипа на Sigma е по-добър и по-бърз, но няма 3D BD.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

A, за плеъри с SMP8910 чува ли се нещо? Aз ли нещо не мога да търся, не знам, но интернета е интересно ням за такива плеъри... А, чипа си го има на сайта им.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За момента е на етап прототипи. Dune показаха един High End модел с него и до там.

6. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Тази информация може да ти свърши работа. Взех я от сайта на Футеко.

DVD and Blu-Ray ISO - DVD ISO files (DVD backups) will play exactly the same as the original disc with full menus. Blu-Ray ISO images will play as the original disc for Blu-Ray profile 1.0 discs (those without BD-Live) or will play with a custom internal menu (BD Lite) for all the rest. The custom menu gives full access to all subtitle / language / chapter options.

7. Тук е от
    May 2012

Здравейте, наскоро се запалих да си взема някакъв мултимедиен плеър. Бая поизчетох във форума и горе-долу се насочих към
    WD TV Live 2011 Проблема е обаче, че все още съм с CRT TV. Та имам няколко питания по въпроса:
    1. Този плеър мога ли да го ползвам с въпросния телевизор или няма начин;
    2. Посочените интернет приложения към него дали се подкарват в Бг. или са валидни само за белия свят;
    3. Ако този плеър няма начин да го ползвам с CRT TV, тогава има ли друг удачен вариант за плеър и към кой да се насоча;
    ценови диапазон 180-220лв.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

WD TV Live 2011 няма друг изход за видео освен HDMI и най-вероятно няма да можеш да го ползваш с твоя телевизор.
    Все пак кажи модел или уточни какви входове има кинескопа, че накрая взеха да им слагат и HDMI.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Аз бих се насочил към Dune HD TV 101- по-стабилна машина според мен малко по-скъп 220/250 лв., мисля, че и той и посоченият от теб имат изходи (чинчове), и няма да е проблем да ги включиш към телевизора. Все пак е добре изрично да попиташ там от където ще го купуваш. Най-десният изход, където пише AV.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

11. Тук е от
    May 2012

Към spielberg:
    При dune hd tv 101 е със същите изходи като wd, а щом wd не става, значи и dune няма да ми свърши работа....

lazarus18:
    ТВ - то е LG CRT модела е CK-21T24X и има скарт и А/V входове....,нищо повече..

Май ще трябва да сменям тв-то, ама не ми се щеше, понеже имам малко дете и ако взема lsd или led има вероятност малката набързо да му види сметката предвид на липсата на предпазно стъкло пред матрицата...

12. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

WD TV Live 2011 има композитен изход (и кабел в комплекта) и така може да се включи аналогово. Резолюцията, която се поддържа е 480p/576i.
    Мисля, че и при Dune HD TV 101 е така.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от spielberg
    Аз бих се насочил към Dune HD TV 101- по-стабилна машина според мен малко по-скъп 220/250 лв., мисля, че и той и посоченият от теб имат изходи (чинчове), и няма да е проблем да ги включиш към телевизора. Все пак е добре изрично да попиташ там от където ще го купуваш. Най-десният изход, където пише AV.
    Много е добър като се изключи ,че има проблем с ХД Аудио възпроизвеждането и не са пускали нов фърмуеър от февруари . Има кабел в комплекта . По лан кабел възпроизвежда всичко без накъсване .

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

TV-101 има passthrough на HD Audio форматите.
    Какво имаш предвид под проблеми?

16. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,

след изчетени 71 страници по темата получих доста представа кой би бил най-подходящия мултимедиен плейър за мен. Ако имах бюджета бих си взел някой от моделите Пуканки Но ситуацията при мен е следната:

Искам да стриймвам видео от телефона си DNLA сертифициран /Samsung Galaxy S/ към телевизор (Phillips - 42PFL7603D/12), който няма wifi /dnla/. В продължение на няколко седмици търся отговор на този ми въпрос и така и не намерих адекватен. Да с кабел TV-out става идеално, но бих предпочел преноса на сигнал да е безжичен.

Качество на звука и картината не е критично тъй като целта ми е по-скоро презентационна.

Благодаря Ви предварително за отделеното време

17. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от fori1.0
    Към spielberg:
    При dune hd tv 101 е със същите изходи като wd, а щом wd не става, значи и dune няма да ми свърши работа....

lazarus18:
    ТВ - то е LG CRT модела е CK-21T24X и има скарт и А/V входове....,нищо повече..

Май ще трябва да сменям тв-то, ама не ми се щеше, понеже имам малко дете и ако взема lsd или led има вероятност малката набързо да му види сметката предвид на липсата на предпазно стъкло пред матрицата...
    Там е работата е, е че в случай, че имат композитен изход, не би трябвало да има проблем да се включат в този телевизор и двата плейъра- примерно от AV изхода на плейъра към AV входовете на телевизора.
    https://www.youtube.com/watch?v=MnXUx7dVO6U# ето ревю на поддръжката на различна медия на Dune-чето, поддръжката на видео и аудио формати е повече от впечатляваща- може би само по-добрите и скъпи модели на Dune и Popcor Hour имат по-добра поддръжка.
    [img width=800 height=441]http://content.hwigroup.net/images/products/xl/133405-5.jpg[/img] кабелът в ляво на снимката, който е в комплекта, би трябвало да свърши работа, разбира се добре е да се пробва първо, но не виждам причина да не стане. Такъв кабел трябва да има в комплекта и на WD и на Dune.

18. Тук е от
    May 2012

lazarus18
    spielberg
    kaloman
    Благодаря за бързите отговори, днес говорих JMT, те предлагат WD-то и казаха, че го има въпросния кабел за композитен изход/вход, и че ще може да се подкара WD-то на CRT монитор, тъй че ще се спра на него, пък и цената според мен е добра -209лв за разнообразието на формати и кодеци, а и на смарт приложения... Пък и ако в следващ момент взема някое LCD, пак е влезе в употреба...)
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338412560[/time]_________________________________________________

А между другото и WD-то и Dune-чето са с един и същи процесор и чипсет, в случая може би е въпрос на избор м/у софтуерите на двата. В случая тук повече четох за WD-то , та сигурно заради това малко пристрастно ще подходя, дано да ми допадне софтуерно и дано да не се налага да ръчкам по него много, за да го подкарам, както едно време всяка събота и неделя нашите бащи ръчкаха под москвичите и жигулитата, та хеле да потеглят...)......
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338409934[/time]_________________________________________________

Та дори и задната страна с изходите на кутията и при двата е еднаква, лека разлика в дизайна отпред и м/у дистанционните..
    Интересно кой от кого е копнал модификацията - тайванците от щатите или обратно... Ако се съди по датите, на които са излезли тези моделчета, явно щатското е по-младичко...)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе