Хора разни , нужди всякакви и затова избора е доста сложен при този вид техника !Само дето някои плеъри са доста популярни , имат си форуми и добра поддръжка , а някои са евтини и толкоз !
Хора разни , нужди всякакви и затова избора е доста сложен при този вид техника !Само дето някои плеъри са доста популярни , имат си форуми и добра поддръжка , а някои са евтини и толкоз !
не съм за 100лв прсто неми трябва таз мрежа а наи важното е че исках да е ЧЕРЕН а не сив ако имаше Live черен въобще нямаше да се замислямПървоначално публикувано от georgebg
Пръсни си го с един спрей.Колко му е хората цели хладилници пръскат.
Еми, тя Дивата е черна... тъкмо няма да дава пари за шпрей.![]()
Все си мисля, че да избираш уред и кола по цвят е женско преимущество.Аз вече избрах WD Live и не ми пука особено цветът, след като си върши работата. Ако ми подарят розов и него ще си ползвам.
![]()
Съгласен чисто женско преимущество е да и пасне на тапетите,завесите или килима.Много се дразня когато жена избира техника.Ти и казваш кое е добър вариант тя те гледа като теле и репликата съответно ама в друг цвят нямате ли го.Ето за това им предлагам спрей и да си го пръснат на такива.![]()
Ама колеги, трябва да уважаваме жените си!![]()
Някой може ли да даде повече информация за FreeAgent Theater+ ? Продава ли се в България?
Купих си от Британски сайт Sumvision MKV Enclosure за 180лв плюс 29лв за доставка до България. Пуснете си google за ревю или информация за плеара. Аз мога да кажа, че досега забележки нямам. Пробвал съм Popcorn и Zinwell - превъзхожда определено и двата - хардуерно и софтуерно. Плеара е много качествена изработка, предназначен е за Британския пазар, той е 1:1 хардуерно и софтуерно с Mvix Ultio който е доста разпространен в щатите и въобще не е някой евтин модел. Има DTS декодер и YouTube. Плейвах какво ли не, без никакви забележки, прави това което се иска от него и нищо по-малко. Още не съм му сложил харддиска, а засега плейва от NET disk. Има бутончета на предния панел, ако на някой са му необходими. Въобще, мисля, че това е добър избор не само за парите си, но и въобще... Със сигурност ще има братя близнаци с други марки, но същата кутия, хардуер и съвместим софтуер, така че избора е ваш, аз само споделям ако някой се колебае специално за този модел. Всеки случай, чета тука някакви много тъпи съвети- дай още 100лв... 100лв при мен са към 50% от цената!!! Не е оправдано да има такива големи разлики и въпроса е принципен. Не, че не съм ги дал за какво ли не, но всеки си знае...Първоначално публикувано от batboyan
Не може да кажеш, че този плеър превъзхожда, че и определено друг модел, който има опция за вграден хард диск. Липсата на таква опция е голям минус за много хора. Поне кажи "според моите нужди".
Предимства на Diva пред WD Live - не само възможността на Diva за вътрешен диск (удобство и вграждане на по-евтин и надежден диск-зелена серия напр.) прави Diva за предпочитане пред WD Live, но като прибавим и вградения четец на карти-памет, wi-fi-донгъла и HDMI-кабела в комплекта, Diva става вече доста по-евтиният избор. Трудно бихте намерили плеър, който предлага поотделно тези неща, камо ли наведнъж, не съм чувал някой да дава HDMI-кабел. Има по-добро ползване на субтитри, повече възможности и като цяло е качествен продукт. Като прибавим и много по-добрата поддръжка спрямо WD - изборът е ясен!
Само DIVA![]()
" не съм чувал някой да дава HDMI-кабел. Има по-добро ползване на субтитри, повече възможности и като цяло е качествен продукт. Като прибавим и по-добрата поддръжка - изборът е ясен! "
С това заключение не съм съгласен !Това , че не си чувал не значи , че няма !За поддръжката също - кое е по-доброто в сравнение с тази на Плейона ? Само питам , нищо лично , но тези заключения за много хора може да са подвеждащи !
и аз стигнах до избор на плеар.
двуумя се м/у
http://vali.bg/?group=172&article=93...e_content.php# - Апасер
и
http://shop.topdigital.bg/index.php?...od=245&mod=405 - Хюндай.
Ще гледам филми- 1080р от външен хард диск и евентуално от мрежата ЛАН(не 1080р)
други екстри и т.н не искам
А защо не и този : http://www.plesio.bg/media-players-c...-p-281293.html ! Само предлагам ! Апейсъра е нов модел и няма засега отзиви за него , но ценово е удар в десятката !Хюндая засега се държи добре , сигурно си чел за него в този форум !