Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 16 от 118 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Помощ за най-добрия мултимедиен плеар на пазара в момента.

Хора разни , нужди всякакви и затова избора е доста сложен при този вид техника !Само дето някои плеъри са доста популярни , имат си форуми и добра поддръжка , а някои са евтини и толкоз !

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от georgebg
    аз само не разбрах като не си за 100 лв. - ами купи си Дивата , та на места и по-малка е разликата спрямо wd TV2, а удобството на вътрешния диск е несравнимо.... или поне 40 лв. отгоре дай за Live че то без мрежа в днешно врема накъде .
    не съм за 100лв прсто неми трябва таз мрежа а наи важното е че исках да е ЧЕРЕН а не сив ако имаше Live черен въобще нямаше да се замислям

4. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Пръсни си го с един спрей.Колко му е хората цели хладилници пръскат.

5. Тук е от
    Dec 2009

Еми, тя Дивата е черна... тъкмо няма да дава пари за шпрей.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Все си мисля, че да избираш уред и кола по цвят е женско преимущество. Аз вече избрах WD Live и не ми пука особено цветът, след като си върши работата. Ако ми подарят розов и него ще си ползвам.

7. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Съгласен чисто женско преимущество е да и пасне на тапетите,завесите или килима.Много се дразня когато жена избира техника.Ти и казваш кое е добър вариант тя те гледа като теле и репликата съответно ама в друг цвят нямате ли го.Ето за това им предлагам спрей и да си го пръснат на такива.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Ама колеги, трябва да уважаваме жените си!

10. Тук е от
    Dec 2009

Някой може ли да даде повече информация за FreeAgent Theater+ ? Продава ли се в България?

11. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от batboyan
    Някой да е чел отзиви за SUMVISION Cyclone -цената е съмнително добра

http://cgi.ebay.co.uk/Sumvision-Cycl...item4838bfef45
    Купих си от Британски сайт Sumvision MKV Enclosure за 180лв плюс 29лв за доставка до България. Пуснете си google за ревю или информация за плеара. Аз мога да кажа, че досега забележки нямам. Пробвал съм Popcorn и Zinwell - превъзхожда определено и двата - хардуерно и софтуерно. Плеара е много качествена изработка, предназначен е за Британския пазар, той е 1:1 хардуерно и софтуерно с Mvix Ultio който е доста разпространен в щатите и въобще не е някой евтин модел. Има DTS декодер и YouTube. Плейвах какво ли не, без никакви забележки, прави това което се иска от него и нищо по-малко. Още не съм му сложил харддиска, а засега плейва от NET disk. Има бутончета на предния панел, ако на някой са му необходими. Въобще, мисля, че това е добър избор не само за парите си, но и въобще... Със сигурност ще има братя близнаци с други марки, но същата кутия, хардуер и съвместим софтуер, така че избора е ваш, аз само споделям ако някой се колебае специално за този модел. Всеки случай, чета тука някакви много тъпи съвети- дай още 100лв... 100лв при мен са към 50% от цената!!! Не е оправдано да има такива големи разлики и въпроса е принципен. Не, че не съм ги дал за какво ли не, но всеки си знае...

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не може да кажеш, че този плеър превъзхожда, че и определено друг модел, който има опция за вграден хард диск. Липсата на таква опция е голям минус за много хора. Поне кажи "според моите нужди".

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

14.  

15. Тук е от
    Jan 2009

Предимства на Diva пред WD Live - не само възможността на Diva за вътрешен диск (удобство и вграждане на по-евтин и надежден диск-зелена серия напр.) прави Diva за предпочитане пред WD Live, но като прибавим и вградения четец на карти-памет, wi-fi-донгъла и HDMI-кабела в комплекта, Diva става вече доста по-евтиният избор. Трудно бихте намерили плеър, който предлага поотделно тези неща, камо ли наведнъж, не съм чувал някой да дава HDMI-кабел. Има по-добро ползване на субтитри, повече възможности и като цяло е качествен продукт. Като прибавим и много по-добрата поддръжка спрямо WD - изборът е ясен!
    Само DIVA

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

" не съм чувал някой да дава HDMI-кабел. Има по-добро ползване на субтитри, повече възможности и като цяло е качествен продукт. Като прибавим и по-добрата поддръжка - изборът е ясен! "

С това заключение не съм съгласен !Това , че не си чувал не значи , че няма !За поддръжката също - кое е по-доброто в сравнение с тази на Плейона ? Само питам , нищо лично , но тези заключения за много хора може да са подвеждащи !

17. Тук е от
    Dec 2009

и аз стигнах до избор на плеар.
    двуумя се м/у
    http://vali.bg/?group=172&article=93...e_content.php# - Апасер
    и
    http://shop.topdigital.bg/index.php?...od=245&mod=405 - Хюндай.

Ще гледам филми- 1080р от външен хард диск и евентуално от мрежата ЛАН(не 1080р)
    други екстри и т.н не искам

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

А защо не и този : http://www.plesio.bg/media-players-c...-p-281293.html ! Само предлагам ! Апейсъра е нов модел и няма засега отзиви за него , но ценово е удар в десятката !Хюндая засега се държи добре , сигурно си чел за него в този форум !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 118 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе