А за този някой да е чувал :EMTEC N200 МУЛТИМЕДИЕН ПЛЕЙЪР ?-цена 216 лв. в офис 1 суперстор,ето и линк : http://www.emtec-international.com/P...es/N200_EN.pdfПървоначално публикувано от civica
А за този някой да е чувал :EMTEC N200 МУЛТИМЕДИЕН ПЛЕЙЪР ?-цена 216 лв. в офис 1 суперстор,ето и линк : http://www.emtec-international.com/P...es/N200_EN.pdfПървоначално публикувано от civica
Да чувал съм за него , даже замалко не си поръчах !Не съм напълно сигурен , но все още май не поддържа субтитри на кирилица !Освен това няма редовни ъпдейти , да не казвам , че от два месеца няма никакви !![]()
То вече някой може ли да следи какво излиза. Преди една година имаше един Popcorn, Tvix и WDTV. Сега всеки месец излизат по2-3 плеъра.
Аз лично стигнах до 30-40 модела и вече спрях да ги следя.
Няма нищо лошо , че има такъв богат избор . По-лошо е ,че не се предлага нищо ново като възможности .Всичко е борба за пазар с по-ниски цени .
@harvi5 -> EMTEC N200 e ZP-500 с по-лъскава кутия и по-различна дистанция. Колега от форума го има и е сложил Зинвелски фирм заради субовете.
Аз имам Emtec N200 от 1 седмица. Според производителя трябва да поддържа кирилица, но на практика не поддържа. С фирмуера на Zinwell не работи дистанционното. Аз лично инсталирах фирмуера на Diva-та, с него поддържа субтитри на кирилица, но заради разликата в бутоните на дистанционните се губи част от функционалността - например не може да се избира измежду няколко файла със субтитри, не може да се зумва изображението и т.н. Добрата страна е, че се продава съвместим wireless-N донгъл на Emtec.
@ivo-g -> решението е да модифицираш оригиналният фирм на N200 с кирилизацията на ZP-500. В темата за Зинвела има обяснени разни неща.
Иначе как е, доволен ли си? Имал ли си проблем с насичане на някое 1080p? Звука добре ли е и има ли настройки?Първоначално публикувано от ivo-g
Телевизорът ми е 1366х768, така че не съм тествал 1080р. Филм mkv 720р върви идеално от USB флашка (Battlestar.Galactica.The.Plan.720p.BluRay.x264-SiNNERS). За качеството на звука не мога да дам оценка, защото го пускам директно към TV-то през HDMI. DTS 5.1 1509kbps си го изкарва като нормално стерео.Първоначално публикувано от monijbl
За тези резолюции Ок, но за големите се притеснявам аз :/
Гледах много ревюта на различни фирми и забелях,че повечето плеъри са орязани от към настройки на звука и затова те попитах по рано.
Колега monijbl , какви настройки на звука очакваш от този вид плеъри ?Просто питам , че ми стана любопитно !Ако очакваш нещо от типа на еквалайзер , засега няма такова !
Общо взето да, но дано дръпнат и в тази насока.Първоначално публикувано от civica
Дано не тръгнат в тая посока. Еквилайзер на плеър е нещо излишно. Плеъра има цифров изход. Изкарваш си звука без никакви "настройки", вкарваш го в ресийвър с добър DAC или във външен DAC и от него в хубав усилвател.
Не виждам как един еквилайзер би могъл да помогне.
Като Hyundai HMB-L110/Ellion Labo-110/ например. 2xUSB опция за Wi-Fi, LAN - 199лв./има го в МЕТРО/Първоначално публикувано от civica
Ако имаш само стерео усилвател си принуден да ползваш аналоговия изход(не че оправдава нуждата от еквилайзер).Отдавна се чудя как би се сравнил някой от новите модели плеъри с Realtek чипове като звук с вграденото аудио на PC ,alc888 например .. по-зле,еквивалентно или по-добре(съмнително ? )Първоначално публикувано от lazarus18