Не съм останал с впечатление този плеър да се радва на популярност в този форум , но да си призная аз имам такъв и даже преди малко му сложих новия фирм 2.0 . Иначе по света е доста популярен , форума му е с много информация и т.н.
Не съм останал с впечатление този плеър да се радва на популярност в този форум , но да си призная аз имам такъв и даже преди малко му сложих новия фирм 2.0 . Иначе по света е доста популярен , форума му е с много информация и т.н.
Хиииии, е разкажи за него!Първоначално публикувано от civica
Като за начало прочети темата за него в този форум , ако вече не си го направил .
След като прочетох всичко написано, така и не намерих отговора на въпроса зададен от колегата.
Тъй като и мен много ме вълнува това нещо, ще по моля пак да дадете информация, за кой продукт е по добър спрямо качество-цена.
Пример:
WD - 179лв. ( евтин/плюсове/минуси)
Asus O!Play - 199( - || - )
........ и т.н.
Аз примерно, от този клас плеъри се чудя между двата![]()
Всички плеъри не могат да се сравняват заедно .Имат различни функции , начини на свързване и т.н.
От тези двата плеъра лично аз не бих си купил / към днешна дата /! За същите пари има по-нови модели с по-добри функции и постоянно излизат нови.Чети из форума ! Има доста информация за най-популярните плеъри !
Според мен трябва да прецениш първо дали искаш плеър с вграден диск или с външен.Първоначално публикувано от monijbl
Ако ще е с външен 2-та най-популярни модела са Zinwell 500 и WDTV Live.
Ами имам 1TB външен така, че няма значение за мен, с вътрешен е по добре, но няма такъв до 200-250лв.
Този WD смятате ли , че е по добър от Asusa ?
Има плеър до 250лв., който използва вътрешен диск 2.5' до 500GB /понеже на пазара нямаше по-големи към момента/.Асуса не е много популярен /прочети за него в форума /за разлика от WD или новия WD TV Live !
Една основна разлика
The Xtreamer USB Antenna is a 802.11n (draft 2.0) USB WiFi adapter that will allow you to bridge.
Първоначално публикувано от civica
Кой е този плеър до 250лв. с вътрешен хард ?
Xtreamer ! 99евро + 20 евро транспорт до България !
Такъв вид техника, предпочитам да си копувам от България за да има поне 1-2 години гаранция, а тук е 299лв. Скъпо ми е хора искам нещо 200 - и малко.
В такъв случай нямаш голям избор ! Зинвел или Хюндай !
кой пък е този Хюндай ?
Виж в сайта на Дейзи ! http://www.daisymm.com/ !