Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 22 от 118 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Помощ за най-добрия мултимедиен плеар на пазара в момента.

Производителя има такава програма.
    http://www.popcornhour.com/onlinesto...pe=refurbished

Колко гаранция ти дават?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

То нови вече няма , спряха им производството от доста време ! Остава да има някъде залежала стока , непродадена и другия вариант е - обновена , на която дават 6 месеца гаранция !

4. Тук е от
    Mar 2005

Дават 12 месеца!

Но ги продават като чисто нови, което си е чисто подведжане на портебителя, но това е друга тема.
    Благодаря ти за бързия отговор lazarus18. Все пак я взимам за подарък.
    Знаете ли къде мога да я намеря пуканката на добра цена от дугаде?

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Този модел вече не се произвежда. Наследника му е А-200 с нов чип и по-бърза мрежа.
    То принципно няма какво да му стане на плеъра като е ползван, но е кофти за подарък и да си личи, че е употребяван.

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

За чисто нова , ще е проблем , но не е невъзможно да се намери , но трябва да се разтърсиш из доста магазини ! Другия вариант е нещо друго , в смисъл друг такъв плеър , на друг производител !

7. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от blgmspt
    ... но предния панел одран като че ли е полвана 20години...
    Имай предвид, че и новите изглеждаха така. Просто и отпред има лепенка(която се сваля доста трудно) за да пази от надраскване.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2010

При мен избора е доста труден и ми е нужна вашата помощ.
    Заданието е следното:
    Имам кемпер(каравана) който е паркиран в обхвата на домашното ми WiFI,има сателит,захранване 12в.
    Идеята е да има мултимедиен плейър стационарно монтиран в кемпера и от вкъщи да се save-ват филми през Wifi-то директно в кемпера.
    Плейъра да е с вграден хард диск,на да подържа и външен такъв.
    В същото време трябва да купувам и нова HD камера предпочитам Sony.
    Да има съвместимост м/у камерата и мултимедиа плеъра
    И с всичко това да може да боравят евентуално децата и жената.
    Между кои плеъри и камери да избирам?

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , това за плеъра добре си го решил , но wifi връзката е с много променливо качество и често се разпада ! Щом ще поддържа и външен диск , а те всички го могат , значи нямаш проблем - тъпчеш го с музика и филми от компа у вас и като ти се прииска на зелено си го закачаш към плеъра , който ще ти седи в кемпера ! Това с избора е доста сложно , вече има доста плеъри на пазара , но поне сподели някакъв бюджет !

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За сваляне от интернет безжично нямаш проблем. Търси модел с по-стабилен торент клиент и мрежа.
    Ако искаш наистина стабилна WiFi мрежа с голям обхват ти трябва Popcorn Hour C-200. Само той е със miniPCI карта с три антени и го хвалят доста по този параграф.
    Другия, доста по-евтин вариант е със аксес пойнт. Правиш връзката с него безжично и от него с кабел в който и да е плеър.
    Тогава задачата ти е по-скоро да изградиш стабилна мрежа между двата обекта, а не кой плеър ще вземеш.

12. Тук е от
    Jun 2010

"Търси модел с по-стабилен торент клиент и мрежа" Това ,че има торент клиент предполагам значи, че от менюто на плеъра директно download-ваш?Аз искам от домашно ПЦ да download-вам и да го записвам на харда на плеъра който предполагам е в една workgroup с домашните ПЦ.
    Двете точки м/у които трябва да се направи WiFi връзка са на 20м директна видимост.Това с аксес пойнт също е вариант ,но по принцип повече устройства ,повече главоболия а и всичко трябва да е със захранване 12в Popcorn Hour C-200 се захранва на 220в поради което отпада въпреки ,че много ми допадна
    Другия въпрос е да е съвместим с HD camcorder за предпочитане Sony.Идеята е да си източвам камерата в плеъра и да мога да гледам без конвертиране.
    Бюджета 1000-1500 с камерата.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Камерите на Сини записват във AVCHD и вървят на всеки плеър, който съм виждал. Все пак помоли някой да пробва на избрания от теб модел.
    Не разбирам много-много идеята да сваляш от компютъра, после да копираш и чак тогава да гледаш. Със сигурно по-бързо и лесно е да сваляш направо на плеъра.
    Посочения бюджет за плеър и камера изключва варианта с плеър+miniPCI карта и щом не искаш аксес пойнт ти остава вариант със USB WiFI, което голям компромис. Ниски скорости и чести забивания. Това са ми впечатленията от 4 подобни плеъра. Не вярвам при другите да е коренно различно. Подобна е и ситуацията със USB WiFi на компютър или лаптоп.
    Проучи въпроса за аксес пойнт. Има сериозни машинки, полупрофесионални, които ще ти гарантират поне двойни скорости спрямо USB и стабилно ползване. Да не говорим, че 20м. биха могли да са проблем ако нямаш хубав рутер.
    Пак ти казвам, проблема ти е по-скоро изглеждането на мрежата отколкото плеъра. Реши това и ще е почти все едно кой модел ще вземеш.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2010

"Камерите на Сини записват във AVCHD и вървят на всеки плеър, който съм виждал." Благодаря за полезното инфо.
    В такъв случай ще изградя аксес пойнт и ще съм по-свободен в избора на плейър.
    Идеята е да свалям направо на плеъра ,но от вкъщи и когато тръгна на път да се гледа сваленото.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

С хубава мрежа ще ти е все едно къде сваляш и къде е записано. Ако не се заглеждаш по по-тежките 1080р релийзи ще може даже да ги гледаш по мрежата без да копираш.

17. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте - след прочитане на стотици мнения за купуването на мултимедиен плеър се спрях на следните модели: Western Digital Media Player WD TV Live, Asus Digital Media Player O!Play Air и Diva FullHD. Не съм претенциозен откъм екстри, като не е проблем плеъра да е с вътрешен хард или да гледам с външен. Разбрах, че всички тези са с DTS, wi-fi и нямат проблем с изброените в съдържанието им видео-формати. За съжаление обаче вземам подобен плеър най-вече за гледане на филми и то със субтитри, та питането ми е - Не разбрах има ли проблем със srt i sub, тъй като в определените теми по марки във форума все се появяваше мнение, че или има проблем с позиционирането на титрите или не чете sub (например от външен хард) или не могат да се увеличи големината на буквите? Т.е. молбата ми е да ме насочите кой от плейърите, може и да не е от тези трите, няма проблем да чете sub или каквито и да е титри посочени в съдържанието на продукта(най-вече кирилизирани), мога да ги позиционирам (нагоре-надолу и пр.) и не е проблем например да отварям двд с титри! Благодарско предварително!

18. Member
    Тук е от
    Nov 2003

WD Live не чете .sub, само .srt. Досадно е, но за 20 секунди се сменя формата на субтитрите със Subtile Workshop и си ги чете без проблем. Можеш да намаляваш и увеличаваш буквите без проблеми, както и да ги движиш нагоре и надолу. Също така да им коригираш тайминга ако избързват или забавят. За другите плеъри - нямам наблюдение.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 118 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе