WIFI и стриймване на 3D съдържание (особено през евтин рутер) си е доста трудничко без накъсване.
WIFI и стриймване на 3D съдържание (особено през евтин рутер) си е доста трудничко без накъсване.
Този пост е редактиран от frizera; 16-01-15 в 22:59.
Аз търся медиа плейър
1. С възможност за добавяне на диск за заведение.
2. Sharing на диска
3. WiFi - не задължително
4. Да не е необходим монитор за да пускам музика от него - няма къде да го сложа. Само от дистанционнот или някакъв LCD дисплей да има.
Ще пускам от него предимно инструментална музика във формат FLAC и MP3.
Здравейте,
Обмислям да си взема медиа плеър като заместител на смарт функциите на телевизор. Тъйкато избора е огромен се надявам да ми помогнете в избора.
Това което търся е устройство което да може да стриймва от лаптопа ми (хард диск нямам в момента такаче не е важно за мен) филми в HD. Не държа на 3D и разни крайни истории. Иска ми се също да има някой онлайн стрийминг услуги.
Обмислях вариант HiMedia Q5 но не намерих конкретни мнения за модела.
Съвети?
Поздрави
Марто
Има ли излезнали плеъри с андроид,които да подържат HDMI 2.0.HEVC.4K.
Здравейте колеги,
попрочетох малко от информацията относно плейърите и направо главата ме заболя!
Затова прибегнах и до въпроса ми тук!
Можете ли да ми препоръчате плейър, който:
1. Има актуален към днешна дата хардуер
2. Чете .iso, Blue Ray и Blue Ray от папка.
3. Поддържа Wi-Fi - нямам достъп до кабел близо до TV
4. Вграден твърд диск / опция за вграждане - идеята ми е да тегля филмите през торент клиент направо на плейъра, защото през Wi-Fi няма да мога да ги стреамвам без проблемно
5. Всякакви екстри и глезотийки са добре дошли:дистанционно, връзка с Iphone или Samsing phone, и т.н.
Общо взето е това, искам да гледам филми с перфектно качество, без да ставам от дивана и без да се ядосвам за дреболии :-) телевизорът ми не поддържа 3D и 4K така че на този етап ми е излишно.
Благодаря предварително!
Кой е по-добър от трите плеъра?
2014 newest EW902 Realtek1195 HDMI IN+ HDMI OUT gigabit ineternet 3.5"HDD 4K 3D media player -in HDD Player from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
Egreat R200S Plus Pro HD Network support 3D, Android, DLNA, 3.5" HDD, USB 3.0 [R200S] 013243 ISO Media Player Realtek 1186DD-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
или Мултимедия - Mede8er MED1000X3DBLK, 3D Full HD Network, с място за вграждане на 3.5" HDD | Алтех - компютърен онлайн магазин
от 3-4 дни се ровя и не мога да реша,моля за вашето мнение.
Този пост е редактиран от podredko; 10-02-15 в 20:08.
Някой дали може да даде мнение за това устройство - http://www.dealsmachine.com/best_186846.html ?
Ще го ползвам главно за гледане на филми с външен хард. В момента е на много прилична цена за възможностите, които описват.
Аз бих избягвал андроид решенията.
Не че не се получават нещата, но си иска ръчкане.
Този пост е редактиран от Hell; 15-04-15 в 22:36.
Зравейте!
Спрял съм се на http://www.technopolis.bg/bg/Multime...OX-М8/p/67118.Някой ползвал ли го е това чудо.Интересува ме нали може да се управлява със смартфон и как плейва HD video.С две думи заслужава ли си набутването![]()
Ето едно предложение от мен ТВ Бокс Tronsmart MK908 II Андроид 4.4.2 характеристики|novtablet.com|ТВ Бокс , работи и с air mouse. Доста добър хардуер, KITKAT 4.4.2 андроид