Може ли да опишете Wi-Fi възможностите на апарата? Благодаря.
Може ли да опишете Wi-Fi възможностите на апарата? Благодаря.
Слагаш wi-fi dongle и си ползваш вирелеса..
Колеги, имам проблем с торент клиента. Понякога сваля, понякога не, забравя ми настройките и като цяло торентите се свалят с безумно ниска скорост. От компютъра вървят с 4 мб/сек а от вградения торент с около 400-500 кб/сек. И освен това не винаги открива USB диска.
Аз върнах първия ми Хюндай - едното юсб ту откриваше,ту не закачено към него устройство.
Проблема е, че през web интерфейса пускам да свалям от торент, който съм записал локално и понякога показва, че имам закачен HDD, понякога - не. Харда не е голям - 500 Gb, NTFS формат, закачен на USB-то с външна кутия. Когато реши да тръгне скоростта на сваляне е изключително ниска - около 400-500 Kb/s, и виждам примерно 20 peers, а когато свалям от компютъра същия торент, скоростта ми е около 4-5Mb/s и сийдърите са примерно около 2000. Някой знае ли тези проблеми дали са от новия firmware и дали могат да се пипнат примерно по-сериозно настройките на торент клиента? Иначе като изключим тези проблеми, Хюндайчето се държи перфектно!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1294673503[/time]_________________________________________________
Колеги, никой ли не е пробвал торент клиента???
И едно пожелание към производителя: много ще е удобно, ако в горния десен ъгъл на екрана има информация за оставащото време до края на филма!
Производителя е в Корея.Инфо за оставащото време има като натиснеш DISPLAY.
Знам, но искам без да натискам нищо да имам информация за оставащото време.
Е ти искаш,ама аз примерно не искам да ми стоят цифри,за това е направено с натискане.
С новите ъпдейти има ли вече Blu-Ray ISO? Благодаря.
Помогнете! Не мога да направя мрежа м/у Hyundai и моето ПК. Сложил съм му мрежови кабел към рутер създал съм нов акаунт Guest включен е на ON и нищо стигам до ID и Password въвеждам му Guest и паролата която ми изписа компа като шернах една папка и пак нищо.Logon Failed. Хайде някой по-разбиращ да напише step by step за помощ с Win 7 съм. Мерси предварително.Появи ми се на мрежа workgroup/hmb/ ????
http://img440.imageshack.us/i/capture1212011121817.jpg/ виж скрийна - споделяне защитено с парола - трябва да е изключено.
Привет,наскоро си закупих тази машинка,но имам проблем със субтиттрите-през донгъла нямам субтитри ,през USB няма проблем.Ползвам PC Share SAMSUNG.Иначе филмите си вървят идеално.Благодаря предварително
Аз не съм го пробвал и едва ли ще.Някой друг ,ако има мерак...