Страница 10 от 52 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 778

Media Player Popcorn Hour A-200

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:Popcorn Hour A-200

Цитат Първоначално публикувано от drecolli
    Вчера същия проблем. Пуканката е работила не повече от 10-12 часа общо. Щом от сега почна да стърже вентилатора.
    при мене сега спря - имам чувството че ако пуканката не е абсолютно в хоризонтално положение и най-малкото отконение е достатъчно. Може би вентилатора е твърде близо до кутията и затова ...
    Цитат Първоначално публикувано от SongBird

A, как изобщо го използваш този инсталлер? Защото аз закъсвам още на Hardware settings - на мене изобщо не ми дава да избера A-200 и съответно да продължа нататък със стартирането на програмата. Аll Other пък ми се вижда малко опасно и така...
    - избираш c-200 - аз така направих и инсталирах transmission - но проблема не се решава. Пак забива. Май не е до версия на програмата, а до това как работи с файловете.

Я сега и аз да питам - оня ден на два пъти при пускане на пуканката ми дава video format is not supported. След натискане на TV+0 и там подобни в един момент зацепва. Странното е че си гледам филми, цъкам си по менютата, гася устройството и бам .... някаква идея ?!?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Като натиснеш TV+0 минава в режим AUTO. После ръчно си избери някакъв поддържан от телевизора формат.

4. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Като натиснеш TV+0 минава в режим AUTO. После ръчно си избери някакъв поддържан от телевизора формат.
    - така и направих, както ме посъветва в предишния постинг (Отговор N:123). Телевизора поддържа този формат - 1080р 50 или 60H. Framarate Sync-а е на NTSC/PAL/24. Любопитното е че като е стартиран плеъра, сменям VideoOutput-a на 1080. Примигва и всичко е ОК. Показва ми че е 1080. Гася,пускам и дава грешката. Засега съм на auto, но не знам защо се получава така, но в края на краищата и auto ме урежда

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не знам тук как е, но при А100 и А-110 имаше доста проблеми като е на AUTO. При всяко спиране на клип стоепе сума ти време на черен екран и мисли. Понякога даже не изгряваше.

6. Тук е от
    Dec 2009

при а-200 май го няма този проблем. Плейва си без замисляне. При пауза не се бави. Дори си играя и с бутоните от 0 до 9 (ако натиснеш 5 отива на 50% от филма, 0 за начало и т.н.) - трябва му около 1-2 секунди и отива на зададеното място. Оставям го на auto, че е доста досадна грешка.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Сега дадох root на един Линукс маняк и онзи ми вика, че пуканката нямала swap диск. Верно ли е така? По дефолт ли е? Може ли откъм интерфейса на пуканката това да се промени? Че много странно ми се вижда без swap да работи.

Пича ми вика "Почти съм сигурен, че е заради липсата на свап. Слагаш един swap партишън и си на шест."

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

При А-110 при форматиране на диска от самия плеър във ext3 си прави 3 дяла и единия е swap ако не се лъжа. Ако не се лъжа се говореше, че при A-200 са 4 дяла.

10. Тук е от
    Dec 2009

При A-200 в My Computer се виждат 3 дяла, като единия е с филмите и т.н. Другите два са си с Линукс - може би единия е за swap - нямам си идея.

11. Тук е от
    Sep 2003

за nmt инсталера ползвах други .. явно не е трябвало .. както и да е вече не го ползвам.
    Сега имам друг проблем .. пуснах си пуканката в dmz на рутера и си го виждам от и-нет .. супер , вчера си пуснах музичка снимчици няма проблем ( през Myihoime ) филмите не ми тръгнаха но не съм задаълбавал ( връзка , портове , плъгини .. кой знае какво )
    Но ... преди час влязъх през фтп-то и пусанх да синхронизира с пц-то ми 4 гб снимки .. усля 1 гб и бум ... очевидно пуканката е забила . влизам си в домашната мрежичка .. пц-то си се вижда но пуканката е мъртвец много ... ама много бъгаво устройство. поне фтп -то да работеше като хората ... започвам да съжалявам за покупката си .. очевидно прозиводителя е бързал повече от необходимото за да пусне устройството на пазара но ако до 1 месец не пооправят софтуера .. очевдино ще го заклеймя като боклук ...

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако ползваш мрежата по кабел сложил ли си го в 10/100 режим?

13. Тук е от
    Sep 2003

Естествено че е 10/100 то автоматично искаше да е така . вкъщи по лана нямах проблем с прехвърляне на 133 ГБ за около 4-5 ч го направи, дигаше до 9,3 Мб/с .. което си е много прилична скорост.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2001

И при мене работи с приблизително същата скорост. Интересно като пусна гигабита(ауто) си работи със същата скорост... Само дето забива след известно време.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

абе за нас няма ли да направят ново фирмче не че нещо не работи но поне ще има психологически ефект .А тази тема за малко да мине на втора страница - срамота
    Някой знае ли как да запаметя настройките на субтитрите(цвят. размер,местоположение)

17. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от drecolli
    Днес докато си ровичкам новата придобивка открих странен проблем.
    На вградения хард имам и папка музика с МП3-ки. Та значи пускам филм, рисивъра намира сам формата на звука и се превключва пускам друг фил пак ОК. Няма заначение DTS, Dolby и т.н.
    Проблема обаче е, че когато се върна на папката с МП3-ки каквото и да плейвам от колоните се чува само шум. Пробвах ръчно да сменям форматите, нищо. Проблема се решава единствено с пълен рестарт на пуканката. МП3 почват да вървят до момента в който пусна филм и пак зациклят.

Не я вярно, че няма нещо което да не работи.
    Писах и на вносителя. Знаели за проблема. Очаква се да го фикснат с накои от следващите фирмчета.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Абе как да видя менюто на БлуРей диск? Верно, че няма "пълно" меню, но бях останал с впечатление, че все нещо ще може да се види. В момента като натисна върху директорията директно започва филма. И, вече почнал, квото и да натискам меню не излиза. Кой знае каква простотия ще е, а и в менюала сигурно го пише, ама и да е имало такъв вече съм го погубил...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 52 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 11:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе