Искам да споделя още нещо.
И аз не мога да свалям от сайта на litoff , при това пробвах няколко различни браузера!
Грешката е за неоторизиран достъп, въпреки че се регистрирах и т.н.
а ми се ще да тествам този моднатия му фърм......
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Искам да споделя още нещо.
И аз не мога да свалям от сайта на litoff , при това пробвах няколко различни браузера!
Грешката е за неоторизиран достъп, въпреки че се регистрирах и т.н.
а ми се ще да тествам този моднатия му фърм......
OK активиран е
Този пост е редактиран от kid4o; 04-01-13 в 22:56.
След пускане на устройството торент клиента винаги е спрян и трябва да се пуска ръчно. Няма ли начин да си тръгва автоматично или да запомня последната нстройка. Другото интересно е и че докато не пусна торент клиента nas функцията не работи въпреки че е пусната от опциите. Имам си вътрешен хард и съм с iconBIT HD600 - v.9.5.0.r.6094 версията от която съм много доволен. Забелязах че нас функцията тръгва сама в случай че бучна флашка и след това я извадя без да пипам опциите на дивата.
от къде го купи този кабел?
Здравейте!
Моля за помощ! С Windows 7 съм и имам media player Diva. Не мога да подкарам sharing-а под Windows, така че да се вижда на Diva-та. Гледах, че има FAQ в първата тема, ама така и не намерих къде е описано, как точно стават нещата. Има ли някъде описание, как да се share-не с windows 7, че да се вижда под Diva-та?
Мерси предварително!
Ето най-новия фърм от IconBIT, готов е за инсталиране: http://dl.dropbox.com/u/64262799/Ico...2.12)_2.02.zip
P.S. Някой проби ли този от iNext?
Описание от колегата @qqboy - Win7 Sharing folders
Здравейте и от мен. На 29.12.12 си закупих въпросният плеър и от тогава съм със смесени чувства. Това което ме притеснява е че бутоните му не работят и когато му дам да пусне менюто на блу рей исото ми изкарва черен екран и нищо не се случва, това е така с почти всички версий на оригиналния фърм, инекса и икон бита. Моля за помощ, какво да правя!
@electronics аз пробвах на Amazing Ocean 3D iso-то да пусна меню, но нещо не стана. Просто като дам да плейна файла ми пуска директно филма. Идея нямам как да го пусна с меню.
Имам един друг по-важен проблем. Плеъра е вързан директно към рутера с кабел. Рутера поддържа 150 Mbps, а гледам във FileZilla-та само до 5 MiB/s стига когато прехвърлям видео файл или друг голям файл. Някой да има съвет как да ускоря трансфера или да не се надявам на повече?
Би трябвало да ги има във всеки магазин за комп. техника. Черен на цвят и видимо по-дебел от стандартният.
Скоростта на трансфер при филм с DTS HD-MA скочи до 140 Mbit/s. Било е въпрос за някакви си 15-20 Mbit/s в плюс за да вървят филмите от Blu-ray, така плавно, както от вътрешен или външен хард диск.
В Настройки - Система - BD-Lite меню трябва да е включено, за да ти показва менюто.Това което ме притеснява е че бутоните му не работят и когато му дам да пусне менюто на блу рей исото ми изкарва черен екран и нищо не се случва, това е така с почти всички версий на оригиналния фърм, инекса и икон бита.
Не съм пробвал всички фърмуери. С MagicBox HD1200 съм и всичко си бачка тип-топ.
Здравейте.За много години!Сърдечни благодарности на ra6o 74 за последния фърм на ICON!Ще го метна скоро на Дива-та.В момента съм с фърма от 26.11.12 на ICON.Благодарение на руските ентусиасти има много онлайн приложения а и ГЛАВ ТВ се самообновява регулярно.Искам да питам относно този "АНДРОЙД" ей така от спортен хъс.Като влезна във браузера, след зареждането на Google веднага се изписва следното съобщение:" Sorry.The application browser (process com.android.browser) has stopped unexpectedly.Please try again."И до тук беше с браузването.Нямам HDD или SD card вкарани в Дивата.Някой да има идея относно проблема с браузера на андроида.Благодаря Ви.