Здравейте, реших да пробвам BastCastle 1.02 hotfix , но ми даде грешки при разархивирането и тогава пробвах MoS Mede8er 1000X3D . Както винаги Mede8er е много лек фърм сравнявайки го с всички други дотук и също така добър интерфейс , не много претрупан с екстри , точно по моя вкус . Проблема с обърканите бутони на дистанционното го реших с универсалното дистанционно, което ползвам по принцип, като си копирах нужните команди на съответните места . Оказа се малко неудобство - харда на плеъра не се вижда на компа, но се вижда асоциацията с библиотеката на WMP в МУЛТИМЕДЙНИ УСТРОЙСТВА при мрежата . Защо е така , дали някой е имал този проблем ? Въпреки това копирах 3 филма от компа на харда на плеъра чрез него и това стана сравнително бързо .Около 6 Gb за приблизително 10 мин. Мисля , че това е моя фърм , очаквам и други мнения за MoS Mede8er 1000X3D мод фърм .
МОД:
Изтегли отново фърма на Секатор и пробвай.
- - - Обновено - - -
MoS Mede8er 1000 3D (22.12.12) има CEC функция и може почти изцяло да се контролира от ДУ на тв. Устройството се добавя с име CSS5123 към основното меню на тв. Наложи се да инсталирам допълнително Samba и Transmission през WEB приложението moServices (има доста приложения, които не са инсталирани). Transmission обаче ми иска потребителско име и парола(torrent/1234). Продължавам с разучаването
Здравей , как да инсталирам Samba , чрез MoS . След това ще ми се вижда ли харда на плеъра от компа ?