@ilko80 -> всички линкове към фирмуери от 1-ви пост са работещи, пробвал съм ги преди малко. Добавил съм и последният на E-Boda 7.3.4.4 от поста на @gogoniko. Там е и архива на фирма с буутлоудъра на E-Boda HD for all 500-7.3.21.r4803_v2
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
@ilko80 -> всички линкове към фирмуери от 1-ви пост са работещи, пробвал съм ги преди малко. Добавил съм и последният на E-Boda 7.3.4.4 от поста на @gogoniko. Там е и архива на фирма с буутлоудъра на E-Boda HD for all 500-7.3.21.r4803_v2
здравейте!
някой успял ли е да работи с Upnp през WiFi .аз не успях .имам мрежа с кабелния модем на близоо.от дивата виждам шернатите папки но не виждам дивата вижда се само ип на модема.ползвам домашен медия сървър.фирмуера в момента е на плей он.и с оригиналния не става.
смъкнах ебода от 1 ви пост обаче няма бутлодер мжещ ли да качищ само бутлодер а обаче на друго място щото имам проблем с изтеглянето от mediafireПървоначално публикувано от Hell
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1298568120[/time]_________________________________________________
най на края успях да кача ебода пуснах и торент да се сваля на трансмисион а . изкам да попитам като се сваля торент не може ли да се види от дива та да ли се сваля или е свирщил както се вижда бттб торента?благодаря на висчки които с търпение ми помогнаха.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1298569189[/time]_________________________________________________
приятели сега пък възникна друг проблем,трнсмисион торента почва да смъква след няколко минути дава грещка .къде греща не мога да разбера моля ви помогнете вече незнам къкво да правя?
Тази E-Boda 7.3.4.4 си е чист AC Ryan...Даже си пише...
@ilko80
Вероятно имаш грешки на харда ..получават се при рестартиране докато торента работи. Свържи Дивата с USB към PC и пусни checkdisk.
извинявай за тъпия въпрос брато,как ще го направя тоя checkdisk.Първоначално публикувано от psybg
Леле приятел ама на теб май съвсем не ти се чете. Всичко това вече е описвано, описвано..... Захапа колегите от форума и поне са добрички дай сега от 1-ви клас та до висше образование да те избутат. Моля почети и не се превръщай във форумен "вампир"Първоначално публикувано от ilko80
докато напищещ толкова глупости можеще да обяснищ.Първоначално публикувано от nestorbg55
Здравейте. Купих си дивата с вградения хард преди 2 дни. С фирмуер 4821 е.
Проблема ми е следния: диска не се вижда в систем инфо и не може да се форматира през плеъра. С usb кабела се свързва много трудно към РС или лаптоп. Успях да го форматирам през компютър но след като пусна дивата и прочете файловете, които съм записал след малко ми изписва HDD unpluged или нещо такова. Така пробвах няколко пъти и проблема се повтаря.
Предната тема я прочетох почти цялата, но подобен проблем за съжаление не видях или съм пропуснал.
Някой ако може да помогне
@ Vetinari
Вероятно е някакъв дефект ...
дефект на дивата или на харда?
Възможно е и едното и другото, ако си купил комплекта директно от Дигитален свят, вероятността за несъвместимост на хада е много малка, ако имаш възможност вържи харда директно към PC и виж дали ще го разпознае. Аз лично бих го рекламирал.
Директно от Дигитален свят е. Мислех си, че ще си тръгне всичко нормално.
Вижте следния скрийншот.
[img width=800 height=505]http://i89.photobucket.com/albums/k202/emopandov/Untitled-1-1.jpg[/img]
Кажете защо дава такава грешка: Tracker: Tracker did not respond.
Случва ми се доста често, при което торента не иска да се тегли. В същото време пускам същия торент с uTorrent и той почва да го тегли незабавно. Някой да има идея?
ПП: Фирма ми е на ебода 7.3.21.r4803_v2 и съм много доволен. Работи стабилно, ако често правя проверка на харда (chkdsk).
Да не би да е защото сваляш от 2 различни тракера... може трансмишъна да не поддържа това.