@teolisie - фърмуерът идва точно от RealTek ... без майтап
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
@teolisie - фърмуерът идва точно от RealTek ... без майтап
Е тва вече наистина е майтап. Направо не мога да повярвам.Първоначално публикувано от Hell
Много добра работа. Имам някои питания. Защо инфото не работи и не може да се превърта? Буферирането може ли да се настройва отнякъде? Виждам че е вкарано IPTV na Megalan, дали не може да се направи същото за IPTV.bg ?Първоначално публикувано от litoff
Здравейте братя славяни се събраха на фърмуера SDK3 HDS6L ICONBIT с IPTV(Всички услуги са отстранени и се добавя към модула IPTV) могат да се съберат за вас http://uploadingit.com/file/szuyzaqa...FINISH5405.rar трябва да създадете папка на вашия твърд диск playlist и се слага в там. m3u http://uploadingit.com/file/qqgfusqw...n0/BLGARIA.m3u , Моят играч е точно клонинг на vaeshey DIVA Извинявам се за грубия език, Аз съм от *****
flashstrong:
Моля да ме извиниш
Извинявам се за грубия език, Аз съм от *****
За IPTV.bg не става защото използва mms stream, а и е блокирано за Мегалан мрежатаПървоначално публикувано от nikiyahoo
Превъртането работи. За буфера, така е по дифолт, аз сам намалил размера на буфера при Music Podcast за да тръгват по-бързо. Имаите в предвид, че всички линкове са към официалните сайтовете на съответните правоносители и всичко зависи от техните сървари.
кажете има ли начин да се слушат онлай радио от българия през дива-та. Понеже снощи си взех този модел но немога да разбера как да си пусна да слушам онлайн радио нова а основно заради това го взех. Моля да ми помогнете да ми кажете как да си слушам
Никой ли няма идея дали успешно ще скапя плейъра на приятеля си? Говорих и със съпорта на Privileg, ама нищо не казват - не били пробвали, да не си правя експерименти и други бла-бла. Не знам защо обаче, аз си мисля, че любимия ми Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011 трябва да стане на тъпия MP300 HD Multimedia Player. И двата са базирани на почти еднакви чипсети (Privileg-а е базиран на RealTek RTD1073DА) , предполагам и че заимстват от едно и също място ...Моля за инфо до неделя (ако някой нещо...) след неделя евентуално аз ще информирам как е минало упражнението (дано да е успешно).Първоначално публикувано от Georgo
Georgo, можеш да му сложиш всеки моднат фърм в зависимост от това какво желаеш като екстри.Аз лично съм слагал на същия модел Mede8er V4 final и няма никакви проблеми.Кажи на приятеля си да се ориентира от тази тема какво иска да постигне и след като е прочел съветите на колегите от форума всичко ще се нареди.
Здравейте, обнових го , но не виждам задаване на дата в него. За съжаление моя плейър след изключване и ново включване си забравя датата и има нужда от ръчно сверяване, което през телнет става, но с дистанционното беше по удобно.Първоначално публикувано от myDiva
Получи се! Благодаря!Първоначално публикувано от kamelot
За да се ползва като DLNA-сървър трябва да се избере от сетъпа UPnP server - ON. Обаче при всяко рестартиране се изключва. Има ли начин да се включва автоматично?
Здравейте.От два дена съм със същия плейър.За съжаление не съм много доволен защото леко ми насича при различни резолюции с различни твърди дискове и флашки.Нямам вграден хард диск и ползвам външни такива през USB.Сложих му последния фърм:
http://ftp.daisytechbg.com/~bmarinov....3.14r5460.rar , но не се оправиха нещата за съжаление.
Не видях във форума никъде плейъра да ползва като буфер част от хард диска и това да е причината, но от Дигитален свят ще ми услужат с диск за проба и ако продължава да насича ще го подменят.Тъй като в първи пост са дадени стари дискове дали този би свършил работа като се оказва, че е SATAIII:
2000GB WD Caviar® Green™, SATA 6Gb/s, 7200rpm max, 64MB
Продуктов код: JC-HDD2TBWD20EARX
Производител: WESTERN DIGITAL
Цена: 304.38 лв.
Да този вид плеъри работят най-добре през и с вътрешен хард диск а относно този за който споменаваш може би някой колега ще сподели личен опит. А относно насичането много зависи от релийза на това каквото плейваш.Първоначално публикувано от nikton1954
Направило ми е впечатление че когато настроя резолюцията да се настройва автоматично от HDMI по-някога и при мен има насичане при някои релийзи, тогава избирам (забивам я ръчно) резолюция НЕ с 60Hz а с 50Hz и насичането изчезва. Опитай но мисля че може би вече си пробвал щом си стигнал вече и до Дигитален свят.