Вижте резултатите от анкетата: Кой фърмуер използвате на Diva FullHD

Гласували
198. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009

2 1.01%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010

6 3.03%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011

11 5.56%
  • Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011

9 4.55%
  • Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011

5 2.53%
  • Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011

6 3.03%
  • Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011

8 4.04%
  • Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011

1 0.51%
  • Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011

7 3.54%
  • Друг базиран на PlayOn!HD

4 2.02%
  • Друг базиран на Diva

5 2.53%
  • Друг базиран на E-Boda

2 1.01%
  • Друг базиран на MedeOn

2 1.01%
  • Друг базиран на Iconbit

4 2.02%
  • Друг базиран на Asus

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012

12 6.06%
  • Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)

5 2.53%
  • Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)

107 54.04%
Страница 81 от 188 ПърваПърва ... 3171798081828391131 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,201 до 1,215 от общо 2807
Like Tree45Одобрявам

Media Player - DIVA (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост - част 2

Цитат Първоначално публикувано от litoff
    Формата на стриима не се поддържа от фирмуера
    Предположих че може да има нещо гнило, Нетераджиите са го направили малко екстравагантен, преди това доставчика даваше безплатен достъп до телевизиите на IPTV.bg (а те имаха опция за плейване с външен плеър който мяташе WMV стриим) пък после явно подписаха договор с Neterra и преустановиха free достъпа до IPTV за сметка на Neterra която щом и ти казваш е с неподдържан стриим.
    Все пак отново благодарности и това което си барнал (и продължаваш да развиваш) е достатъчно добро даже и без Нетерата

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Кажете какво бихте искали да добавям? Стриимовете които поддържа са mp4 , flv , f4v , mpeg , mov може да има и друг, но трабва да се пробва - задължително под http://
    Очаквам предложения и теми кото да включа

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Кажете какво бихте искали да добавям? Стриимовете които поддържа са mp4 , flv , f4v , mpeg , mov може да има и друг, но трабва да се пробва - задължително под http://
    Очаквам предложения и теми кото да включа
    А как стоят нещата с VBOX7 ?

5. Member
    Тук е от
    Oct 2010

От там ставаше. Май бях сложил клипове от там

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

От там ставаше. Май бях сложил клипове от там
    Вярно че имаше . Ама ти си голям ентусиаст сега стоплям че за някои клипчета ти клипче по клипче качваш линковете. Преди около година имаше направено в Metafeeds линкче което позволяваше даже да се търсят клипове във Vbox7 но после изчезна.

7. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Ето какво стана с моя хард: Снощи преди да легна пуснах да направи проверка за грешки и след около 5 мин. забелязах , че не се чува нищо освен вентилатора. Натиснах бутон на дистанционното и виждам че диода на плеъра премигва- значи не е забил и го оставих до сутринта. Като пуснах тв-то имаше съобщение че са открити грешки и процеса е приключил. Натиснах off бутона и отидох на работа. Сега проверявам и виждам че разполагам не 5,2GB , а с цели 430GB . От това по-хубаво здраве !!!!
    Така че когато се прави чек по добре да е през ноща когато не се използва машинката защото явно става бавно

8.  

9. Тук е от
    Jun 2011

Значи все пак HDD скана на плеъра работи, защото имаше назад хора, които се оплакваха от това

10. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivoant
    Значи все пак HDD скана на плеъра работи, защото имаше назад хора, които се оплакваха от това
    Да точно така е работи ама току-що установих от къде по дяволите се появи това свободно място - няма я една много голяма част от филмите Сам ли прецени че филмите са повредени този сканер не знам, но беше редно да попита какви действия да предприеме. Бях се подготвил за едно кино прясно свалено и откривам че видео файловете като съдържание са равни на нула байта Иначе основната папка на филма е непокътната. И така с всички филми които проверих до момента. Просто нямам думи. Като изтрия и имената на папките и тук там някой останал съпътстващ файл и току виж нещата станат 50/50 . А аз съм тръгнал да си диря нов 2ТВ-ов хард

МОД: Преди да направиш каквото и да е, повтори проверката с CHKDISK GUI за Windows от 2-ри пост. Но може и него да чакаш доста часове, имай търпение.

11. Тук е от
    Jun 2011

Яко стържене? Да не би харда да си е хванал пътя?

12. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivoant
    Яко стържене? Да не би харда да си е хванал пътя?
    Не в този смисъл че е пътник ами започва да си издава неговия специфичен шум когато зарежда нещо с тази разлика че е много интензивен шума.

Къде трябва да е този "Html Index File" та да тръгне джубокса?

последна редакция Намерих отговора за джубокса !! Ако някой има като моите затруднения ето отговора: www.acryan.com/downloads/YAMJ_User_Guide.pdf

13. Тук е от
    Jun 2011

Този линк го има още на първата страница

14.  

15. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Дааа има го , ама като си изчел и двете части се затрупваш с инфо и накрая се обърках кое къде четох и полека лека стигнах до там. Понякога решенията са под носа ни ама ха де кой да види ....
    Все пак ми отне около 2 седмици време...... Но щом се налага няма мърдане .!!!

16. Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Sofia

Не знам как така при Вас върви скан диска... При мен всеки опит завършва след около 2 секунди и ми казва че грешки са били открити и отстранени, а проблемите си стоят, като го закача към ПЦ-то веднага ме пита дали да го сканира, пак оправя нещо и плейъра тръгва.... така доследващото пускане - пак при най елементарната операция забива, пак разкачане пак скан.... уморих се...

П.С. В момента плейъра не го позлвам активно - основно нато мрежов сторидж - чат пат копирам някакви неща или преглеждам за нещо през мрежата - Уви не си спомням кога за последно ми е притрябвало нещо от него и съм си свършил работата безпроблемно... нещо става но немога да разбера какво?!?! Ако някой има идеи да помага...

17. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Ако копираш по мрежата на него създава проблеми. Самбата му не е наред много. Те за това сложиха скана.

18. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от drianov
    Не знам как така при Вас върви скан диска... При мен всеки опит завършва след около 2 секунди и ми казва че грешки са били открити и отстранени, а проблемите си стоят, като го закача към ПЦ-то веднага ме пита дали да го сканира, пак оправя нещо и плейъра тръгва.... така доследващото пускане - пак при най елементарната операция забива, пак разкачане пак скан.... уморих се...
    Само като идея : правил ли си скоро формат на харда ? И още нещо - като си слагал различни фирмове изключваш ли диска в плеъра ? Мисля , че при флашването с вкл. диск не се отразява добре в последствие. Съдя по това което ми се случи тези дни с моята техника. Последния го инсталирах без диск , но преди това съм слагал 2 или 3 фирмуера + тези които са необходими за последния фирмуер. И ето проблемите започнаха.Изчезнаха видео файловете без папките им , джубокса отказва да намери Html Index File ( спазвам инструкцията която съм споменал по-горе ) , дори не се появяват показаните предложения за избор . Иначе YAMJ сама създаде папка "джубокс" ама тя е празна. Така че в момента коментирам с колеги ( на живо ) дали причината е инсталацията (флашване) с вкл. диск и това да предизвиква системата да "вижда" диска по друг начин и да променя клъстерите по начин който пасва към текущия флаш ( фирмуер ) и да се получава някакво объркващо натрупване , което да води до претоварване на ресурсите и съответно блокаж на системата. Аз загубих почти всичко ценно и мисля да форматирам само дето нямам програматор да изчистя и процесорите от остатъци от буутлоудъри и фирмуери и да започна на чисто.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Apacer (всички модели)
    От RoliS във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 199
    Последно: 08-05-18, 18:50
  4. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  5. Media Player - Zinwell (всички модели)
    От elcos във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 907
    Последно: 28-03-14, 14:49

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе