Вижте резултатите от анкетата: Кой фърмуер използвате на Diva FullHD

Гласували
198. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009

2 1.01%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010

6 3.03%
  • Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011

11 5.56%
  • Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011

9 4.55%
  • Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011

5 2.53%
  • Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011

6 3.03%
  • Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011

8 4.04%
  • Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011

1 0.51%
  • Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011

7 3.54%
  • Друг базиран на PlayOn!HD

4 2.02%
  • Друг базиран на Diva

5 2.53%
  • Друг базиран на E-Boda

2 1.01%
  • Друг базиран на MedeOn

2 1.01%
  • Друг базиран на Iconbit

4 2.02%
  • Друг базиран на Asus

1 0.51%
  • Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012

12 6.06%
  • Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)

5 2.53%
  • Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)

107 54.04%
Страница 9 от 188 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 2808
Like Tree45Одобрявам

Media Player - DIVA (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Варна

Re:Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост - част 2

Цитат Първоначално публикувано от Hell
    @all -> който не си е слагал нов буутлоудър да слага този на Дива, това няма отношение към фирмуерите от кой модел плеър са, а кои версии можеш да качваш. Може да има проблем само ако определен фирм изисква по-висока (или друга) версия на буутлоудъра. Мога да помоля тези, които са си сменили буутлоудъра с този на E-Boda да погледнат в сетъпа си инфото и да напишат версията му за да го сравним с тази на Дива.
    Първоначално си бях инсталирал bootloader-a на emtec - онзи дето всички казват, че бил грозен, не успях да си кача bootloader-a на дивата, а пък този на eboda стана. Логото е светлосиньо и семпло на мен лично ми изглежда добре.
    От инфото за bootloader-а на Eboda излиза, че същият е 000.0202.1026L.

2.  

3. Kx
    Kx е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от emopk
    @Hell не става въпрос просто за намаляване на скоростта. Всичко съм намалявал до почти до минимум (само по 1 торент, ограничение до 400кб, без сиид) и тествам повече от месец всеки ден (понеже съм инат). И накрая все едно и също плеърчето тегли, тегли единствения му зададен торент и забива После рестарт с изваждане на кабела Плеърчето е на хладно вдигнато на метална скара за по-добро охлаждане, абсолютно почистено green дискове пробвано е и с голям 1ТБ Green WD и с малък 80MB Green WD. Иначе за плейване си е ОК с мрежа без мрежа от външни и от вътрешни. Знам че мога да го включа с кабелчето като Slave към PC-то и там да свалям директно например с UTorrent (така ще е най-бързо) или през мрежата върху шернат (или мапнат ресурс) малко по-бавно, става въпрос да няма включено PC (било то настолно или лаптоп) и да е бавничко едно по едно с малко конекции но да не забива така дразнещо. Така излиза че има хубава екстра която е неизползваема. И не ми се иска да слагам най-красивия фирмуер на Medi8er който по-принцип си няма торент клиент за да не се дразня
    Това което забелязах е че торент клиента на Дивата забива когато е пуснат скрийн сейвъра . В момената ползвам последния фирм на Дива и нямам проблеми. Последни теглих 16 GB от pirate bay за около 2 дни без да забие. (Ограничил съм броя на peers до 48 и upload до 80 kb)

4. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Kx
    Това което забелязах е че торент клиента на Дивата забива когато е пуснат скрийн сейвъра . В момената ползвам последния фирм на Дива и нямам проблеми. Последни теглих 16 GB от pirate bay за около 2 дни без да забие. (Ограничил съм броя на peers до 48 и upload до 80 kb)
    Ех дано да е от screen savera него не съм се сетил да изключвам

5. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от hajigeo
    Възможно е, аз съм все още със стария бутлоадер и не съм пробвал 7.3.21.r4803_v2
    Като гледам архива обаче, трансмишъна не е в имиджа на фърма а е отделен пакет.
    По същия начин е и в 7.0.18.r3620_v8 и се инсталира допълнително през уеб интерфейса

Във весия 7.3.21.r4803_v2 Transmission e вграден, в предната ревизия - 7.0.18.r3620_v8 трябва да се инсталира отделно, но това става много лесно.
    @ Hell версията на моя буут лоадер е: 0202.1026L

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от sdkoleff
    Първоначално си бях инсталирал bootloader-a на emtec - онзи дето всички казват, че бил грозен, не успях да си кача bootloader-a на дивата, а пък този на eboda стана. Логото е светлосиньо и семпло на мен лично ми изглежда добре.
    От инфото за bootloader-а на Eboda излиза, че същият е 000.0202.1026L.
    Откъде да свалим този бутлоудър, че наистина ме дразни грозната картинка на Emtec.

7. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Здравейте!
    Опитах се да си сменя фирма, но се оказа, че бутлоадера ми е несъвместим Как се инсталира? Чета постовете ви, доста сте навътре и сигурно това е причината да не забележите въпросите ми по-напред Нормално! Става въпрос за оригинални фирм и лоадер.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от kesten
    Здравейте!
    Опитах се да си сменя фирма, но се оказа, че бутлоадера ми е несъвместим Как се инсталира? Чета постовете ви, доста сте навътре и сигурно това е причината да не забележите въпросите ми по-напред Нормално!
    Ако ще ползваш само за гледане на филми слагай официалния фирм на дивата. Инсталра се по същия начин както и фирм.. копираш двете файлчета на флашка, пъхаш в горното USB и рестартираш дивата от контакта като държиш бутона на предния панел натиснат около 10сек. После повтаряш същата процедура с съответния фирмуеър.

10. Member
    Тук е от
    Apr 2001

Цитат Първоначално публикувано от psybg
    Ако ще ползваш само за гледане на филми слагай официалния фирм на дивата. Инсталра се по същия начин както и фирм.. копираш двете файлчета на флашка, пъхаш в горното USB и рестартираш дивата от контакта като държиш бутона на предния панел натиснат около 10сек. После повтаряш същата процедура с съответния фирмуеър.
    Благодаря! Веднага ще пробвам! Да, ползвам я само за гледане на филми.

11. Тук е от
    Nov 2010

Във весия 7.3.21.r4803_v2 Transmission e вграден, в предната ревизия - 7.0.18.r3620_v8 трябва да се инсталира отделно, но това става много лесно.
    @ Hell версията на моя буут лоадер е: 0202.1026L
    За теб лесно но на мен не ми връзва нещо бъркам

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kamelot
    Откъде да свалим този бутлоудър, че наистина ме дразни грозната картинка на Emtec.
    http://www.mediafire.com/?iqmv168ysr6ug2c

Отвори си архива и вътре има няколко други архиви разархивираш двата файла от 1073 на флашка и флашваш.

13. Тук е от
    Dec 2010

В най - новия фърм на E-Boda /7.3.21.r4803_v2/ може ли отделно да се стартират Samba и BT , че на по старата са заедно?
    И ако кача новия бутлоудер за тази версия след това дали ще мога да го върна до оргиналния на DIVA , пробвал ли го е някои?

14.  

15. Тук е от
    Jan 2011

@ yuli_veselinov
    могат, но аз лично ползвам само Transmission

16. Тук е от
    Dec 2010

@ yuli_veselinov
    могат, но аз лично ползвам само Transmission
    ми и аз мисля да ползвам Transmision , но последната версия не позволява стартиране на Samba без BT. Но пък проблема е , че незнам ако не ми хареса тази версия дали ще мога да си върна стария бутлоудър?

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от yuli_veselinov
    ми и аз мисля да ползвам Transmision , но последната версия не позволява стартиране на Samba без BT. Но пък проблема е , че незнам ако не ми хареса тази версия дали ще мога да си върна стария бутлоудър?
    Бутлоудърите са еднакви, единствената разлика е началната картинка. Така че дори да не можеш да сложиш този от сайта на Дейзи, пак ще можеш да си инсталираш различни фърмуери. Недостатъкът е примерно че картинката не ти харесва. Иначе версията им е същата и вършат същата работа.

18. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от kamelot
    Бутлоудърите са еднакви, единствената разлика е началната картинка. Така че дори да не можеш да сложиш този от сайта на Дейзи, пак ще можеш да си инсталираш различни фърмуери. Недостатъкът е примерно че картинката не ти харесва. Иначе версията им е същата и вършат същата работа.
    Аз съм с новия бутлоудер на Дива , но когато се опитвам да инсталирам фърма на E-boda /HD_for_all_500_v7.3.21.r4803/ ми казва : Incorect platform и не може да се инсталира , може би трябва преди това да инсталирам техния бутлоудер?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 188 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Apacer (всички модели)
    От RoliS във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 199
    Последно: 08-05-18, 18:50
  4. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  5. Media Player - Zinwell (всички модели)
    От elcos във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 907
    Последно: 28-03-14, 14:49

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе