Първоначално публикувано от
quietriot
Благодаря, за посрещането , ще го погледам още малко така да му доразуча стоковия фърм и тогава ще го ъдейтна евнтуално. Четох един пост на Фризера че нещо му се загубило след ъпдейта , а и ще последвам неговия съвет първо да поразцъкам стоковия фърм, да видя кое как, къде. Клавитурата щеше да е удобна ако ползвах торент клиента , гугъл или ютуб, но като чета торента се чупи, което предполага че си свалям на PC -to и ще плейвам тука, Тубата не ми е страст а и телевизора ми е смарт и си я има, имам безжина клавитура с настолното PC та затова питах , ма ще я пробвам дали я познава.Що се касае за 4к , добарах някакъв Mad MAx веднага който е над 1980 и ми седи черен екрана и плейва само звук , та затова питах дали има смисъл и от една пръчка за 100 лв за ради тези формати, не ми е зор да ги гледам точно тях.
Одавна се назландисвам на такъв плеър още когато пуканките бяха по 500$ , но явно сега му дойсе времето, ще го ползвам единствено и само да гледам филми и да плейвам флакове. Диск само външен със му сложил , взех WD 1 T засега му стига и една флашка 64Г , познава ги и двете , по натам може да му бодна и вътрешен, това е като за начало ....
Гледам да не досаждам като новабранец с поредната серия дъвкани въпроси, които са ви писнали до смърт

.
Спорна седмица желая
Васил