Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 35 от общо 35

Firefox губи популярност !

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Re: Firefox губи популярност !

IvO™ Не съм имал проблем с фф миналата година го качих да го пробвам и да ти кажа до сен днешен си карам с него.Не знам даже за какви проблеми говориш.Докато с IE съм брал бая ядове най-малкия от които е изкачащи прозорци.Докато накрая ми дотегна и го зарязах.Предполагам и с другите е така.Ако ie работеше долу-горе никой нямаше да търси друг браузър при положение че има вграден в ОС.Така че кой каквото иска да си кара ама да хвали продукти на MS при положение че повечето от тях са крадени е това не бива

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Ами аз лично имах проблем с IE и на старото PC с Win2K и сега с WinXP - нещо интеграцията му с Win-a ми прави кофти номера и имах случаи като забие IE-то да забие и Win-а и нито мога да утрепя процеса, нито нищо - restart и то от копчето... Може и аз да съм ламер, ама имах подобни случки...
    Втори минус - отново в интегрираността - в Домейн съм и администраторите определят централно началната страница - колкото и пъти да я махам - пак се възобновява.
    Ако съдя по други неща - сигурно пак трябва да пипам на ръка в регистъра някъде, ама ми писна да ровя из microsoft.com и да търся - като премахването на default sharing-a...
    И трети минус - на па-бавни PC-та-Pentium/Pemtium2 FF стартира и работи по-бързо от IE, макар и да отчита повече заето памет, поне според TaskManager-a...
    Иначе за един домашен потребител, дето ползва PC-то от време на време - много по-лесно е да ползва IE - върви безплатно в пакета, няма допълнителна инсталация и работи сносно - вече...
    И един голям плюс за IE - понеже е по-разпространен има немалък брой идиоти, които така са правили web-страници, че се отварят нормално само в IE, докато обратното - ако са нормални в Mozilla, почти винаги се отварят нормално и в IE! Да не споменавам, че съм попадал на страници с VBScript

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от echo
    Втори минус - отново в интегрираността - в Домейн съм и администраторите определят централно началната страница - колкото и пъти да я махам - пак се възобновява.
    тцтцтц...
    те администраторите, ако забранят и стартирането на firefox - като негов минус ли ще го пишеш...

5. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Offtopic
    --------------
    Цитат Първоначално публикувано от echo
    Иначе за един домашен потребител, дето ползва PC-то от време на време - много по-лесно е да ползва IE - върви безплатно в пакета...
    Ти наистина ли познаваш домашен потребител, който за ползване на РС-то от време на време си е закупил М$ Windows? ЧЕ така да получи "безплатно" IE?!?

6. Member
    Тук е от
    Oct 2001

@echo: Аз пък съм забелязал, че ФФ стартира по-бавно и заема около 2 пъти повече памет от ИЕ. И това ми се вижда нормално, все пак е интегриран в самия Вин. Та това е на моя комп, който е сравнително мощен, а на по-бавните е доста по-зле ситуацията.
    Освен това досега съм попадал на поне 5 страници, които ми се отварят нормално с ИЕ и имат проблеми с ФФ.
    Плюс това като има малко повечко картинки и екстри на страницата и скрола ми е далече от плавното движение, което съм наблюдавал при ИЕ.

Толкова с проблемите на ФФ.
    Сега да кажа защо все пак го използвам:
    1. Има extension-и които са много разнообразни. Ползвам ForecastFox (мисля си че знам какво е времето), Tabbrowser preferences, FlashGot и sessionsaver.
    2. Има табове, които все още се чудя дали ми харесват или ме дразнят ама ги ползвам, тъй и тъй ги има.
    3. Уж се води по-сигурен откъм паразити, ама аз и с ИЕ съм нямал проблеми.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Отговори: 23
    Последно: 19-08-11, 17:33
  2. Губи се връзката с рутера Netgear WGR614v7
    От dragomir7708 във форум Мрежи
    Отговори: 9
    Последно: 20-07-08, 22:38
  3. Губи ми се място на дяла с вин
    От spoofer във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 10-06-05, 13:12
  4. Губи ми се интернета....
    От get във форум Windows
    Отговори: 8
    Последно: 17-02-05, 09:54
  5. Help губи ми се мрежата?
    От AVATARAT във форум Мрежи
    Отговори: 11
    Последно: 21-05-04, 02:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе