START -> AVCHD compatible buttons
и после записваш папка BDMV на DVD диск. По-добре е да инсталираш ImgBurn и да отбележиш в SETTINGS TAB multiAVCHD да го използва за запис на диска.
START -> AVCHD compatible buttons
и после записваш папка BDMV на DVD диск. По-добре е да инсталираш ImgBurn и да отбележиш в SETTINGS TAB multiAVCHD да го използва за запис на диска.
Защо от скоро всеки втори филм ,който направя с програмата е с разминаване на звука?
Да спомена ,че прекодирам целия филм
Няма как да ти отговоря конкретно при толкова общо зададен въпрос. В ЛОГ-а си пише колко FPS е филма, в колко FPS го прекодира програмата и какво се получава накрая.
Много от филмите ми излизат без картина,само звук.Каква е причината?
И втори въпрос:защо не работи с DivX,Xvid 720р,1080?Директно ми изписва след няколко секунди,че не се поддържа.
DivX не се поддържа, защото AVCHD изисква видеото да е AVC/H.264. PS3 се справя и с MPEG-2 и VC-1.
Много от филмите ти явно не отговарят на изискванията, като например високи стойности на referent frames, когато са кодирани с x264.
Как може предварително да се разбере,че няма да има картина?Резултатът често е съсипан двуслоен диск,а те са и по-скъпи.
Обикновено несъвместимите файлове са оцветени в червено.
В програмата има ли опции и как става да се вградят субтитрите за да може да се гледа файла на LCD SONY ??
В програмата има много опции... Какво означава 'да се гледа на LCD Sony'? Телевизора има слот за SDHC карта и поддържа AVCHD или нещо друго?
Ако имаш въпроси: http://multiFORUM.deanBG.com/
Деян
С тази програма мога ли да подкарам на Флашка видео файл със субтитри на Панасоник Г20 ?
Какво е Г20? И едва ли на usb ще стане въобще.
Здравей deank,нормално ли е когато конвертирам филм с DTS звук да има разминаване на картината със звука, при филми с AC3 звук всичко е наред, гледам на тв панасоник през SD слота,прави го и при 720р и при 1080р.
Ами не е нормално... Ако си инсталираш Arcsoft ТМТ ще е по-добре, защото той идва с DTS декодер и би трябвало звука да се конвертира до AC3 без проблеми.
Благодаря за бързият отговор , добре ще пробвам , дано да стане с него .
Браво бе човек страшна работа си
Имам една карта 8гб SDHC сега, ще звънна на сестра ми да ми я върне и ще тествам на моя Панасоник P42U10E да видя дали ще вървят нещата.
Хубав ден