Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 140

multiAVCHD (обединяване на 252 mkv/mov/m2ts/mpeg и/или AVCHD в една структур

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Re:multiAVCHD (обединяване на 252 mkv/mov/m2ts/mpeg и/или AVCHD в една структур

Инсталирай си последната версия, защото тази която имаш е стара.

http://download.videohelp.com/deanbg/multiAVCHD_4.1.exe

Като заредиш големия файл, настрой TEMP папката (от SETTINGS) да се намира на външния диск. Също и DESTINATIOn - така ще стане по-бързо.

Относно черния екран - нямам идея защо става така... Какъв е телевизора ти?

2.  

3. Тук е от
    Jun 2008

Първо: --- Радвам се, че има българи с които да се комуникира бързо, качествено и коректно без излишни глупости по темата.
    Второ: --- По-темата:

------ 32 Inch Philips PFL 5522, не е кой знае какво, но не е и лош /не е Full HD/. Интересно е, че със тази ''старата'' версия на програмата ми изписва постоянно ''failed'', като най-добре можете да погледнете от следващия шот http://kachi-snimka.info/images/cqs1276423442y.JPG .
    Дестинацията е както споменахте, директно върху хард диска.

4. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

От скрийншот-а се вижда, че multiAVCHD се опитва да прекодира филма, което не трябва да се случва. Ако можеш копирай LOG файла или ми го изпрати по e-mail.

5. Тук е от
    Jun 2008

Изтрих лог файлът на големият филм с грешките, но съм качил един друг лог файл на малък мъзикален клип, който след конвентиране, отново не стана и изписа failed.
    Ще пусна филма с новата версия сега и ще пиша резултата. http://dox.bg/files/dw?a=68610f285f

6. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Имай предвид, че програмата изисква да имаш инсталиран Avisynth и halli-media-splitter. (също може и ffdshow).

Дръпни си ги и ги инсталирай:

http://multiavchd.deanbg.com/downloads/

7. Тук е от
    Jun 2008

Инсталирах новата версия и опитах отново, но няма резултат, т.е не само че няма картина, ами и накрая на програмата ми излиза съобщение error, failure muxing....
    Моля те ако имаш свободно време и желание погледни .log файла, този път го запазих и ми кажи какво да правя :/. http://dox.bg/files/dw?a=6b4ee075e5

8.  

9. Тук е от
    Jun 2008

Всичко вече е наред, само можете ли да ми кажете защо имам по една черна черта отгоре и отдолу. Нали уж е Блу-Рей, а не xdiv.

10. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Blu-ray и AVCHD поддържат само следните резолюции: 720x480, 720x576, 1280x720, 1440x1080 и 1920x1080.

В [transcoding] прозореца на multiAVCHD има опция за zoom на видео-то за премахване на черните ленти при прекодиране.

Това че даден филм е в blu-ray формат не означава, че няма да има черни ленти. Има много филми, които са във филмов формат 1:2.4 и имат ленти от двете страни.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Цитат Първоначално публикувано от deank
    Програмата (както и всичките ми други tool-ове) ги пиша с CalcIT.

Иначе програмката просто променя всички символи с ascii код > 0х7f като вади 0х10 (16 dec).

Не зная по каква причина от Panasonic си мислят, че това е нашата кодова таблица. Четох и по руски форуми, че хората имат същия проблем.

Деян
    Panasonic-a очаква субтитрите да са кодирани според кодова таблица iso 8859-5 (когато е избрано кирилица), незнам как си уцелил как и колко да вадиш, аз успях да позная кодовата таблица като сравнявах символите и си направих конвертор на .нет (защо ли не намерих тази тема преди да се мъча).

Както и да е ако някой иска .нет-тската версия която прави същото нещо я закачам тук
    Прикачени файлове Прикачени файлове

12. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Емпирично

Направих си субтитри с цялата българска и английска азбука и видях как телевизора ги отмества

13. Тук е от
    Jun 2010

Аз също имам питане за субтитрите към mkv-тата:
    1. В коя папка трябва да са субтитрите? В тази, в която е mkv файлът предполагам, но все пак питам.
    2. Доколкото разбирам AVCHD стандартът има ограничение в обема на файла - макс. 4000МВ. Така ли е? Това би трябвало да означава, че при прехвърляне на mkv във формат за SDHC карта, филмът сам ще се нацепи на парчета по 4GB всяко. Така ли е?
    3. В този случай субтитрите и те ли ще си се нацепят респективно на видео парчетата или нещо още трябва?

14.  

15. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Може да сложиш субтитрите в същата папка при филма (със същото име) или да ги заредиш отделно като натиснеш [PROPERTIES] и там в [External Subtitles] можеш да си добавяш субтитри.

Ограничението е FAT32 и няма нищо общо с AVCHD. multiAVCHD ще го раздели на фрагменти по 4GB, включително аудиото и субтитрите. По време на гледането няма да е нужно да пускаш отделните части - те ще се плейват автоматично като цял филм.

16. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от deank
    Ограничението е FAT32 и няма нищо общо с AVCHD. multiAVCHD ще го раздели на фрагменти по 4GB, включително аудиото и субтитрите. По време на гледането няма да е нужно да пускаш отделните части - те ще се плейват автоматично като цял филм.
    Това означава ли, че ако имам намерение да си пускам AVCHD съдържанеито през медия сървъра по Wi-Fi, спокойно мога да махна ограничението на 4000 MiB?

17. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Да.

18. Тук е от
    Jul 2006

Здравей deank ! Имам няколко въпроса към теб .Със Панасоник 50х20 съм и пробвам вече трети ден ден да подкарам нещо на AVCHD през SD слота на телевизора от твоята програмка, но нещо не ми се получава инсталирал съм всичко както трябва програмата работи и не ми дава никакви грешки но телевизора не намира валидни файлове само четири снимки от видео файла ги намира при снимки .Изтеглих си x264_SDHC_AVCHD_demo 1.83gb твоето, но телевизора не го намира. Последното ти обаче 3д върви перфектно Panasonic.Blu-ray.3D.Demo.Disc.multiAVCHD.[anaglyph].[SDHC].[PAL] Каква е разликата между двете демота че първото не го намира а второто е перфектно? И втори въпрос мога ли да ползвам програмката ти да конвертира mp3 в някакви музикални фаилове който да вървят през сд слота на телевизора?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Програма за обработка на HD видео AVCHD
    От Pat във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 21-12-13, 00:21
  2. Конвертиране M2TS-MKV
    От radovan1973 във форум Общ - софтуер
    Последно: 08-09-13, 14:25
  3. ПРЕМЕСТЕНО: m2ts to h.264 avi
    От kod във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 0
    Последно: 08-09-11, 11:55
  4. m2ts to h.264 avi
    От vsterev във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 08-09-11, 00:37
  5. Препоръчайте ми видеокамера с HDD и запис AVCHD /HD/
    От vancho20 във форум Фото и видеокамери
    Последно: 28-10-08, 16:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе