Compatible mode. Например с Vista. За под XP не мога да кажа.
Compatible mode. Например с Vista. За под XP не мога да кажа.
Compatible mode с WinXP Sp3 му дадох, но пак не иска.
A версията от моя линк? Току що я пробвах - тръгна и log-на
Карата, аз от хора дето ползват уиндовс, акъл не ща На вас ще ви трябва да си държите програмите работещи и уиндовса лицензиран. Мазохисти
/offtopic
днес срещнах много готин лаф:
креативните хора ползват MAC, а тези, които имат работа - РС
(В кръга на шегата) Това някой джамджия дето е виждал ябълка на снимка го е измислил
П.С. protonic ....казва се линдовс
Много благодаря на всички! И при мен работи 3.8 - модифицирания руски скайп от този линк. Тръгна и на XP- то и на 7-ца! Да видим до кога ще е така, но дано да е за по-дълго време. Eдинствено не мога да изпращам файлове при 3.8, но пък мога да получавам, не съм пробвала видеоразговор, но тези неща на са ми важни в случая- за тях ще ползвам последните версии скайп, такъв какъвто ни налагат да използваме.... В момента имам инсталиран и най-новия скайп и не пречи да изключа единия и да пусна другия.
Този пост е редактиран от t_lady; 26-08-14 в 00:44.
И при мен тръгна на WINDOWS XP но не работи със multi skype и skype Launcher ще може ли линк на 4. и 5 да пробвам .
За ползващите Miranda NG - във рускоезичната част на форума на Miranda NG има линк към SkypeKit, който се log-на веднага
Вземете и го зарежете тоя смотан скаип аз го махнах и с приятелите се върнахме на ICQ има аудио видео разговори чат и дори към фейсбук.
Че ние не сме спирали да го ползваме, бе
Още една идея за Miranda потребителите - плъгин за TOX. Аз лично смятам сериозно да заложа на това. Съвсем в алфа стадий е самият протокол, има клиент за Windows, наречен uTox, но аз ще си го ползвам в Miranda.
Този пост е редактиран от Karata; 04-09-14 в 23:17.