лошото е, че последните версии имат major проблем с куп камери, които чисто и просто си остават ъндетектнати...
лошото е, че последните версии имат major проблем с куп камери, които чисто и просто си остават ъндетектнати...
Я кажете някоя читава алтернатива на Skype, и аз съм му вдигнал мерника от известно време.
Аз ве още използвам портабле версия 3.8.0.115 и за сега минавам с нея. Забранил съм и ъбдейти и всякакви подобни работи и .... добре за сега.Много лоши новини , явно това беше края
Ще пробвам този портабъл, но всички версии над 3.8 не ми вършат работа . Аз бих пробвала със скайпа пипнат от руснаците, но щом сте сигурни, че е рисковано, явно нямам избор.
Този пост е редактиран от vencifcl; 22-08-14 в 19:04.
До колкото знам , няма вече алтернативни програми работещи в мрежата на скайп (или ако все още има, скоро може би ще спрат). Микромеките нещо почнаха здраво да цакат потребителите си в опит да печелят още пари.
Ще ми дадеш ли линк за теглене на твоята версия, защото в нета намерих само някакви бъгнати .
Разбира се всичко е заради пари . Проблемите започнаха след като Майкрософт купиха скайп. Преди това имах някаква версия, която си работеше и на една нокия, която не е смартфон. Можеше да се ползва и онлайн скайп чрез сайта imo.im, но уви - бяха хубави времена...
DOX.bg - Файл организатор за лесно споделяне и съхранение на файлове Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Петък 05.09.14
Параноично до известна степен:
- 240 страници тема без оплаквания от "добавки"
- резултати от VirusTotal (0/55)
Мисля, че преигравате
Ето ти един жокер от мен ...ако добавката е трафика да минава през точно определено IP ?
Има подробно описани корекциите. Сравнението на .EXE-тата е нетрудно
За съвсем параноичните - след като стартираш моднатото .EXE, после log-ва и оригиналното
(това последното за 4.2, 3.8 не съм пробвал)
Той трафика при скайп така или иначе е PTP а не Client - Server. Забавно е ако си на мобилен нет и по незнайна логика станеш супернод и ти се препълни канала. Лично за мен неизползването на пипани (пиратски) приложения е въпрос на лична хигиена.
Е как ще станеш супернод след като приложението ти е за мобилно устройство, или поне в ип от мобилна мрежа?
Преди време се беше случило на лаптоп и усб модемче.
А кой ти е отворил порта за входящи конекции? През NAT си.
Е и ? То реално всички WI-FI рутери ползват NAT между вътрешните и външният си адрес, по твоята логика ако си зад рутер и нямаш грижи трафика на друг скайп да минава през твоя ...
Рутера има UPnP и ако е разрешен, Скайпа сам си отваря порт за входящи конекции, този на GSM оператора няма как да го отвори за входящи. Ако ти е изключен UPnP и кореспондента ти също е със затворен порт тогава работиш през нод задължително.