лошото е, че последните версии имат major проблем с куп камери, които чисто и просто си остават ъндетектнати...![]()
лошото е, че последните версии имат major проблем с куп камери, които чисто и просто си остават ъндетектнати...![]()
Я кажете някоя читава алтернатива на Skype, и аз съм му вдигнал мерника от известно време.
Аз ве още използвам портабле версия 3.8.0.115 и за сега минавам с нея. Забранил съм и ъбдейти и всякакви подобни работи и .... добре за сега.Много лоши новини, явно това беше края
Ще пробвам този портабъл, но всички версии над 3.8 не ми вършат работа. Аз бих пробвала със скайпа пипнат от руснаците, но щом сте сигурни, че е рисковано, явно нямам избор.
![]()
Този пост е редактиран от vencifcl; 22-08-14 в 19:04.
До колкото знам , няма вече алтернативни програми работещи в мрежата на скайп (или ако все още има, скоро може би ще спрат). Микромеките нещо почнаха здраво да цакат потребителите си в опит да печелят още пари.
Ще ми дадеш ли линк за теглене на твоята версия, защото в нета намерих само някакви бъгнати.
Разбира се всичко е заради пари. Проблемите започнаха след като Майкрософт купиха скайп. Преди това имах някаква версия, която си работеше и на една нокия, която не е смартфон. Можеше да се ползва и онлайн скайп чрез сайта imo.im, но уви - бяха хубави времена...
DOX.bg - Файл организатор за лесно споделяне и съхранение на файлове Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Петък 05.09.14
Параноично до известна степен:
- 240 страници тема без оплаквания от "добавки"
- резултати от VirusTotal (0/55)
Мисля, че преигравате![]()
Ето ти един жокер от мен ...ако добавката е трафика да минава през точно определено IP ?
Има подробно описани корекциите. Сравнението на .EXE-тата е нетрудно
За съвсем параноичните - след като стартираш моднатото .EXE, после log-ва и оригиналното
(това последното за 4.2, 3.8 не съм пробвал)
Той трафика при скайп така или иначе е PTP а не Client - Server. Забавно е ако си на мобилен нет и по незнайна логика станеш супернод и ти се препълни канала. Лично за мен неизползването на пипани (пиратски) приложения е въпрос на лична хигиена.
Е как ще станеш супернод след като приложението ти е за мобилно устройство, или поне в ип от мобилна мрежа?
Преди време се беше случило на лаптоп и усб модемче.
А кой ти е отворил порта за входящи конекции? През NAT си.
Е и ? То реално всички WI-FI рутери ползват NAT между вътрешните и външният си адрес, по твоята логика ако си зад рутер и нямаш грижи трафика на друг скайп да минава през твоя ...
Рутера има UPnP и ако е разрешен, Скайпа сам си отваря порт за входящи конекции, този на GSM оператора няма как да го отвори за входящи. Ако ти е изключен UPnP и кореспондента ти също е със затворен порт тогава работиш през нод задължително.