s.m.a.r.t. on?
Що не пробваш да намалиш AGP режима в биоса. Примерно, ако е 8х, да стане на 4х (или съответно на 2х)Първоначално публикувано от IvO™
От МС за тая грешка пишат:
http://support.microsoft.com/?kbid=329284
AGP440.sys - идва от тотално насран WIn !
никакъв начин за репеир
Съобщението за agp440.sys е заради това, че си инсталирал Win на един компютър, а си се опитал да го пуснеш на друг (предполагам, с различна конфигурация, най-вече - дъно). Въпроса е, защо прави проблеми при "чистата" инсталация...
Фактът, че на твоят компютър инсталацията е протекла нормално, изключва от подозрение твърдия диск и CD-то. Остава да се провери работата на процесора и дъното, но преди да започнеш да ги тестваш поотделно, опитай да промениш настройките в BIOS и виж как се държи.
Според мен или има хардуерен проблем, или (по-вероятно) има заети адреси от паметта, които Win се опитва да използва. Затова предполагам, че с промяна на настройките на кеширане и достъп до паметта инсталацията ще тръгне нормално.
Да, благодаря ви на всички!
Ще пробвам предложените варианти, но след 2 дена, защото сега се налага да напусна града по работа...
Panevdd, освен настройките в BIOS, подозрителни остават само процесора и дъното, но просто в момента нямам налични такива, за да правя проби.
Mr.TECHNO, проблемът с agp440.sys вече ми е ясен, но синият екран се получава по време на чиста инсталация! Форматирам диска [дял С:], и после като започне да инсталира, някъде около 20 % и цап - екрана!
Както и да е... като се върна, ще го мисля...
За съжаление, настройването на BIOS-а по горепредложените начини, не доведе до положителен резултат.
Очаквам едно дънце в скоро време, ще видя какво ще стане...
![]()