Не трябва да прекъсваш инсталацията. Просто го стартирай и изчакай да завърши. Досега да си го направил няколко пъти работа за минута.
Не трябва да прекъсваш инсталацията. Просто го стартирай и изчакай да завърши. Досега да си го направил няколко пъти работа за минута.
След малко ще започна-
но да си питам, ако се не видим де
1-с последната версия/10/ така нали
2-всичко което си имам на компа, като програми и др настройки ше се запазят ли. рутер и тем подобни
Да просто ще поддържа по-ново поколение процесори и някой други неща.
свалих го и е в два файла, и сега ще видя кой от двата е- май това дето е /ехе/ нали така
Файла е един - motherboard_bios_ga-g31m-s2l_f10f.ехе. И затвори тоя браузър преди да го стартираш.
нещо се не получава-само примигва и го разхивр
свалям го в /д/
-след това RUN- Само премига и до тук
Дане би да ми трябва по-долна версия /9/
https://translate.googleusercontent....dNg8UcO1Dgtj_w
Я по-добре не пипай нищо и ги изтрий. Ще си платиш в сервиз ако се наложи че почва да ме хваща страх да обяснявам.
Явно има проблем или Динозавьра нещо не ебава....да се поднови от /6/ да скочи на /10/
хвана ме шубето
-в единия случай е с флашка, и да бутна доката се зарежда..ама не ми е ясно какво се натиска и явно няма да мога сам.
Нещо четох, че ако нямам грешки в сегашният си БИОС да не пипам...или не сьм разбрал правилно.
http://www.gigabyte.com/support-down....aspx?pid=2693
Сега като загледах "новия" процесор иска F5 та трябва да запали щом не си с по-стар.
Трябваше да вземеш 4-ядрен вървят под 100 лв. че тоя E7300 е доста зле.
Значи не трябва да обновявам БИОС.....така ли
То явно моя курник,,,Е1200 го дават/ F4/-пьк Bios ми е /6/- защо ли
А пьк тоя с по-ниськ bios-
Не мога да го асимилирам това, ще окаже ли влияние в/у работата на новия ПО-Слаб /ли/ процесор
Или след монтажа на новия да се направи обновление....
Този пост е редактиран от zmeya.70; 13-11-14 в 00:05.
Ох обновление се прави докато си със стария за да тръгне новия процесор. Без обновление няма да запали та как според теб ще го обновиш после?
Но не се притеснявай Е7300 иска минимум Ф5 а ти си с Ф6 та нямаш проблеми. Ако решиш да взимаш друг процесор проверявай в списъка.
Иначе ако обновиш до Ф10 ще можеш да сложиш всеки процесор които се поддържа от дъното а не само някой.
Например от Q8400 нагоре вършат добра работа и в днешно време.
Последно и спирам
-поради каква причина сьм с по-горен БИОС на стария процесор
-може би е било по-добре...не се ли натоварва така
Зависи кога е купувано дъното та по-нова партида ще е с по-нов биос.
Ако е имало предишен собственик може и той да го е обновил.
Кое дали се натоварва?