Това ли търсиш? - http://www.rmania.net/aksesoari-ati-...hdmi-2264.html
А не е ли по добре нещо такова: Ati Radeon HD 5750 1GB GDDR5 на цена 129 лв. - rmania.net
Това ли търсиш? - http://www.rmania.net/aksesoari-ati-...hdmi-2264.html
А не е ли по добре нещо такова: Ati Radeon HD 5750 1GB GDDR5 на цена 129 лв. - rmania.net
Този пост е редактиран от tony34al; 31-12-14 в 11:53.
Захранването ми е слабичко-400ватово, по-препорьки от вас и за мойте цели/гледане на тв по-HDMI/
- карта с пасовно охлаждане и консумация 20/25вата.
-да е сьвместима с моето дьнослотове за видео карта.jpg и слотовете да отговарят.
Не сьм на ти с тея слотове и версии
PCI 2x16
PCI E 1x16/моя слот-1 празен/ имали разлика или
Някакво предложение за такава карта за моя комп. Но с пасивно захранване,инак може и захранване да ми трябва и работата отива на вятьра.
Ще се взима на изплащане с някоя и друга стока,може и от /Емаг/
Просто ще се гледат филми от нея по/ХДМИ/ кьм ТВ/Шарп/ и не на последно място..
-какьв /ХДМИ/ кабел да си взема.....до 3метра дьлжина.
Поздрави
5450/6450/5570/6570/5670/6670 не искат допълнително захранване и просто се ръгат в слота та ви устройват.
http://olx.bg/prodavam-videokarta-as...ddr5-i61082674
пс. Тая става и за някой по-леки игри. Вариантите с ddr3 памет са зле та тях ги гледайте само ако са по-евтини.
Иначе за филмите няма особено значение та може и най-слабата 5450 да вземете.
Този пост е редактиран от sunabouzu2; 05-01-15 в 16:55.
Аха заначи ddr3 -не е много за предпочитане, остаряла но за моя случай ще вьрши работа..така ли.
А да погледна и ddr2 /GDDR5-С ПОДОБНИ ПАРАМЕТРИ.
Говорих с един колега за видео карта-дали му се намира някоя излишна която не ползва да ми е даде тия дни,да видим какво ще ми предложи.
На мен ми допада това:
EVGA GTX460 SSC w/Backplate 1024MB GDDR5
Предлкага се ползвана, без гаранция, но от човек с добър рейтинг в ХВБГ за 105 лв.
Разликата с твоя избор трябва да е повече от съществена...
http://hardwarebg.com/forum/showthre...e-1024MB-GDDR5
Това също е ОК:
Ati Radeon HD5750 1GB DDR5 VTX - 90лв.
http://hardwarebg.com/forum/showthre...8-%D0%B4%D1%80
ПП - Сега се загледах, че бягаш от по-висока консумация, значи GTX-а може би не е подходящ да не вземе да те вкара в допълнителен разход за ново захранване
Да по-бавната памет на картата не е проблем за филмите. Мисълта ми беше че 1GB GD5 е по-добре от 2GB DDR3
та втората е за предпочитане само при по-ниска цена. Офертата за Asus HD 6670 1GB GD5 с гаранция за 75 лв. е доста добра.
пс. kod GTX460 си е лакомия а изискването беше да не е проблем за старото китайско захранване. За това предлагам карти които се хранят от слота.
Така или иначе процесора ще я спъва дори да се търсеше нещо за гейминг.
Този пост е редактиран от sunabouzu2; 05-01-15 в 17:48.
Това са просто сайтове тя обявата може да я има на много места включително и там. Лично аз съм с лоши впечатления от оня форум.
Масово се препоръчват стари копачки на хора със стари двуядрени пентиуми и куци захранвания и си правя извода че някой потребители
имат по-няколко регистрации с единствена цел да си продават старите части.
При положение че юбилейния 3258 които е няколко пъти по-добър от старите се товари на макс с 7770 за какво му е на човек 7950?
пс. Между другото тия 14А на 12V линия са 168W та много трябва да се внимава с това захранване защото не се знае колко животец му остава.
Този пост е редактиран от sunabouzu2; 05-01-15 в 18:08.
според мен 90 лв за 5750 е множко...
иначе е в повече от необходимото
Колеги с/д мненията Ви дадени тук и на/лс/-за моята Щайга ,каква видео карта да си взема се спрях и спазарих ето тази
Видео карта Sapphire HD 4350 512MB DDR2 Pci-e 1g Hm HDMI - IT продукти -> Мрежово оборудване в гр. София - Bazar.bg
Момчето ми обясни по-тел, че е ползвана около 2/3м, и от 2год седи без да е ползвана. Надявам се да е в добро здраве и да мога да е ползвам за гледане на /ХДМИ/ на ТВ.
С пасивно охлаждане е и ми спестява допьлнително захранване- Да се надявам,че сьм прав до тук.
И сега идва трудната част.... монтиране, драивери ако неми изпрати диск с такива.
Как аджеба да процедирам-Грам незнам и се надявам на вас както досега. Знам,че трябва да си закупя и /хдми/ кабел поне 3м, но имали някаква разлика в тях,имено женско/мьжко.
1-Пьрво слагам новата карта и инсталирам драйвери за нея или е др редьтС Уин 7 сьм
2- стария монитор на VGA-дето е бил до сега си го оставям/от старите е/ и ще си запазили настройките зададени му преди новата карта.
3-специална програма ли ще ми трябва или не,да настроя така ТВ по-Хдми, че да мога да гледам на него филми а на Пс монитора синчето да сьрфира. Ако може де...
Засега е това....и ще си питам и занапред.
Поздрави
Този пост е редактиран от zmeya.70; 06-01-15 в 20:29.
Така да споделя,докьде стигнах
-монтирах си картата сам драйвери свалих и инсталирах, но и самият Уин7 инсталираше драйвери и завьрши преди мойте да са готови.....карай да вьрви няма проблем.
-с настройките на монитор и ТВ брах малко Х.й ама се разбрахме ;монитор 1/шарпа/ монитор 2/пс/- незнам как да ги обьрна..ама неми пречи засега де.
-отначало бяха като клонирани нещо/аз натиснах/ и каквото правя на пс излиза на шарпа.
-после видях др опция- само нея май имах, като си Пусна филм с мишката го-тегля наляво и той отива на екрана на ТВ и от там си го пускам.
-нямах звук на тв.....гледах някакво клипче за превключване от колонките кьм тв/звук/. Така ли трябва да се процедира всеки пьт да изк/вкл. Или има някво средно положение за разпознаване на Звука от кьде е.
Ако греша някьде, Моля Ви поправете ме.