Все още няма дефрост при мен. Над -2 не са се качвали температурите тук.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-6.5 при мен в момента, откакто съм у нас нито един дефрост, питата е доволно заскрежена, чакам го да се сети пустото MHI
ZSX-а току що направи дефрост, след като му вдигнах заданието от 23 на 24 (и друг път го е правил). През нощта също е пишкал, имаше висулчици, като преди да легна тавата беше абсолютно чиста. Беше натрупал доста дебел слой скреж по топлообменника. От вдигане на клапите до последващо изкарване на топъл въздух отне точно 10 мин. Питата се изчисти изцяло.
Външна около -6 -7, влажността се е вдигнала над 85%.
Този пост е редактиран от rosswen; 26-01-18 в 11:29.
Жените ви не са ли ви изгонили все още, да спите на терасата.
Тука, тука са нещата. Това ще му е гледането. Нов е, а и за немалко пари. МЕ-то в спалнята изобщо не го поглеждам, него си го знам. [emoji16] От тук нататък ще си пия само винцето, хванах му вече горе-долу спатиите.
@rosswen, По време на размразяване усеща ли се хладен въздух от вътрешното тяло и чуват ли се звуци от въртолети, кацащи самолети и съскащи змии?
Аз моя го гледам през прозореца на хола, малките са на терасата на детската, в този студ не излизам
Чува се "кипенето", хладна струя не се усеща, въпреки че е близо до мен. Разтоварва налягането плавно, много рядко се долавя изпуфтяване, но то е доста тихо. При обръщане на цикъла след дефрост се долавя леко шуртене за секунда. При първия си дефрост ми изкара ангелите. Всеедно свирката на титаник, не само че изпуфтя, ами направо и изсвири! Писал съм за това, dodo също. Дразни ме единствено припукването на пластмасите, но може и от монтажа да е, в единия край, където излиза тръбния сноп, пластмасите са под напрежение. Всичко друго е тихо, външното също.
Този пост е редактиран от rosswen; 26-01-18 в 12:46.
Свищов минус 8, мъгла и чудо и трите ми грийта са както на снимката и правят дефрости на 3 часа. като няма мъгла и са чисти питите незнаят какво е дефрост. Няма контролни дефрости и тн.