Ако мислите, че това ще окаже ефект върху дефростите, мога да тествам. Идеята ми е да спра ненужните дефрости, а със сегашната схема се получават нещата. Вече 2 дефроста спрях. Реално излиза, че с няколко клика ЛУКА-та става ДайСейКай - не работи он-оф и не прави ненужни дефрости. Хубава работа, ама българска!Сега само трябва да намеря начин да автоматизирам системата. Примерно ще обуча жената хаха :D
Жените определено ги бива да си търсят правата, борбени са![]()
Може би има разлика в дефрост алгоритъма от това на какво задание работи. Няколко пъти му слагат задание 26° на дайсейкая и подкарва дефрости през около 6 часа. Естествено изтичат някакви мижави 100..200грама водица. Така, че babati, можеш да пробваш. В темата за LMCE е описано.
Вие напънете машината да работи на 26, а да показва 22 на ДУ и чакайте малко дефрости.
Честно казано, малко не ми се вярва да се получи, ама пробвай, знае ли човек. В сервизното е дадено при какви условия влиза в дефрост и машината точно така си и действа.
Babati , точно това е идеята щом дефростите се влияят от заданието и почти съм сигурен че ще сработи ... Даже твоят може да има и други "благинки" като по висок клас. Прочети го това сервизнл бе човек доста е интересно. Па щом ти е минал мерака сменяй , човек трябва да си удисва на акъла
- - - - - - - - - -
При по ниско задание ги потдържа/догонва с по ниска консумация , веднъж след като ги стигне . От там работи по-разтоварено ...
Моя прави 1дефрост и харчи 3 кв за 24 часа , почти не включва , много комфортно работи,жената доволна,по къси гащи!!!Гледам температурата паднала на 25градуса , отивам да туря едно 2 дървета на парното!
![]()
ахахахаха. Това с дървото беше добро!
Добре, ще прочета това сервизно, че ми стана интересно. Още един дефрост спрях :D Машината вече не е дефроствала цели 7 часа :D Топлообменникът е чист.
Поне при хитачи и панасоник се лекува дефроста с малко разглобяване, и после размразява само при нужда до -20 градуса, това с постоянното сменяне на режима ми звучи доста примитивно, ако те дразни толкова сменяй машината.