Да, имат камера за следене на обледяването.
Да, имат камера за следене на обледяването.
Lmca също дефростват при някое изключване. Всъщност какво става с вътрешното тяло при дефрост-става ли студено от обръщането на режима, може ли да направи "летен конденз"?
Скреж лови. Ако е изключен ще има някакви капчици. Чак да потече не вярвам.
Моят досега не съм го виждал заскрежен. Може би понеже е в терасата оказва влияние, както и по-честите дефрости при отрицателни температури. Единствено при мъгливо време и температура около 0 беше облединил в най-долната част на питата но при последващия дефрост си размрази.
Stankov85, в какви помещения работят Грий-тата Ви и от коя серия са?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Станков има две 12-ки Change в помещения по около 17 квадрата ако се не лъжа и наскоро купи едно Lomo деветка.Доколкото знам има добра изолация на стаите...
Попитах, понеже ми беше странно, как може машина с минимум на топлоотдаване 600W(не знам колко е реален и дали не се покачва), при -10 да работи on/off. Те затова и озкарват толкова дълго време в тая гъста мъгла без да дефростнат. Ако работят нон-стоп, понатоварени, нещата щяха да са малко по-иначе. Все пак машинките са чудни за тези пари. И аз посъветвах един приятел да си вземе тскъв, понеже искаше бюджетен, който да топли.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Едното Change12 е в 20кв. Другата 12ка Change вв 17кв а ломото 9ка в 12кв. Освен изолацийките по външни стени и таваните под мен се топлят на камина на дърва иначе от двете други страни и отгоре е празно.В голямата мъгла и минус 6 дефрости между 3 и 4 часа.Минимума на Change e 400вата а на ломото по книжка е 120вата обаче под 370вата преди офф не съм го виждал.
Този пост е редактиран от Stankov85; 28-01-18 в 21:53.
Важното е ти да си доволен от машинките. Щом покриват критерият ти,всичко е ок.
''Отдолу са на камина''Ето къде е причината за добрата работа на климатиците.