Ето и един фуджик база на 100v. пак с един отвор-трябва да се погледнат и върховите модели, как са отдолу.
Ето и един фуджик база на 100v. пак с един отвор-трябва да се погледнат и върховите модели, как са отдолу.
Абе с един отвор е, ама я погледни най-първата снимка на MHI-то какви хълмове и чудесии има около отвора. Точно там ли трябваше да са възвишенията, на които лежи топлообменника . Как другите марки могат да направят права тава и пак да легне топлообменника.
На ras 10 skv-e тоест малкото сузуми отвора за отичане е един и то малък ,но дефроста му е идеален и не задържа нито вода нито събира лед.Друг му е проблема този климатик.При мен докато беше в 14кв. стая (студена-без изолация) върху него се размразяваше един Панасоник и въпреки това винаги е бил чист от лед.
... Малкото Suzumi Plus e RAS-10SKV2-E, a SKV-E3 е AvAnt серията. A само SKV-E, както казваш мисля, че е Suzumi.
Той сигурно има предвид 10-ката на първото СУЗУМИ, преди да се появи СУЗУМИ +.Там отвора е един и настина малък, но пък дефроста при ТОШО е известен на всички, грешка няма.
Да, но ти ме изпревари, докато си дописвах поста.Първоначално публикувано от edi1
Хипотетично, ако се намаже тавата с едно като парафин, дето мажат колите с него и не задържа вода, няма ли да има положителен ефект?
Чакам с нетърпение снимки от по-новите MHI-та (след G-серия - I, J), Sharp, Daikin - новите малки недоносчета (FTX-J, FTXN).
@Mega, интересно хрумване
ПП: от теб очаквам една 6-чка, както и ZIX . Пък може и в офиса да нащракаш няколко тела ако не те затруднявам.
Те, ТОШО-вците ДАЙСЕЙКАЙ са с еднакви тави всички серии - с много и големи дупки.
6-цата е като показаните по-горе снимки, две големи и една малка. ZIX-a ще видя сега дали мога да го снимам.ПП: от теб очаквам една 6-чка, както и ZIX . Пък може и в офиса да нащракаш няколко тела ако не те затруднявам.
Е да -даже и тези с намаления волтаж,са идентични с европейските тави(за дайсейкайте става въпрос).Кой от кого е гледал..те си знаят?Първоначално публикувано от edi1
Ето тавата на MHI ZIX-S, машината, както всички монтирани е финно нивелирана с подложки.
Хм, малко по-добре от на ZGX, но пак непосредствено под топлообменника е по-високо. И отново няма отвор вляво под извития край на топлообменника .