и аз да се включа
нокрийка 14/18
има и един дайкин фтх50 ще мина да го щракна и него моя няма как.
и аз да се включа
нокрийка 14/18
има и един дайкин фтх50 ще мина да го щракна и него моя няма как.
А какво ще кажете,ако вьншното тяло е на удобно място да му праснем по един допьлнителен отвор с малкия шлайф или с дрелката.
какво да кажем ако събира вода и не можеш да го наместиш си в правото си да си решиш проблема както намериш за добре.
До колкото си спомням имаше такъв случай във форума, така че няма да си първия.Първоначално публикувано от batVasco
Може да се направи, но ползвай оберфреза на ниски обороти.
На моето МХИ SRK-35 ZGX-S му разширих отворите на тавата отдолу на 35мм. и 40мм. с малък ъглошлайф.
След това ''ъпдейтване'' няма ли да почне да корозира дъното?
Първоначално публикувано от d_imige
Зависи как е обработено и от каква ламарина е, но има вероятност и да започне!
Ами след разпробиване с боркорона за метал отвора се боядисва с спреи с подходящ цвят самия отвор задане разждяса но хубавите машини си го имат това по няколко отовора под самия топлообеник плюснагревателя в ваната етона на PANASONIC NE-12LKE как изглежда
Да, на ПАНАСОНИК са го направили добре.Достатъчно и големи отвори.Аз в това отношение признавам и ТОШИБА - две големи елипси под обменника и един по средата.Що се отнася до корозията, трябва обработка.Затова се работи на ниски обороти, да не прегравя материала/и покритието, ако има такова/ на тавата.После удряш една ПРОТЕКТА по ръбчето.
Още малко тави...
http://lampopumput.info/foorumi/index.php?topic=5189.0
Хахаха, Хевито само е снимано с висулките
Иначе нордик МЕ-тата са с по-различни тави! А някои странни модели направо се чудя как се оттичат зимата.
Е, как се оттичат.....не отдолу, а през гърба....особено отя ЧУНЛАН. То може като са го проектирали, да не са знаели, че ще се ползва по места, където имя сняг и студ.
Тия със страните имена дали не са техните "осаки"?
Между другото днес видах един '"Самсунгер" с поне 3 пръста лед /температурата бе 14 гр./
днес ходих до офица - има една колонка осака , гледам тече от страната на компресора и аха аха да прелее отпред, само махнах пласмаската отдолу и изтекоха едно 3-5 литра вода - имаше само една дупка отдолу - тия дни може да ходя да упгрейдвам системата с една дрелка че зимата си замръзва редовно.
а може и да съм решил проблема.