... Винаги съм се чудил GE25VA как топли. Като гледаш манометрите мъка, а вътре духа топло. Ей магия е това някаква.
... Винаги съм се чудил GE25VA как топли. Като гледаш манометрите мъка, а вътре духа топло. Ей магия е това някаква.
Кво се лъжем няма ли на мануметрите поне 30 бара кво топло ще ми духа.
Той ги прави, но явно софтуера е така написан, че ги вдига 15 минути. Ще снимам видео тези дни. Иначе е факт, грее си машината.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Е,как бе,Мега,да ги вдигне бързо с малко компресорче.Друг е въпроса,че подобни модели от друга марка и за час не вдигат стрелката.
Да бе това казвам, интересното е, че грее гадината.Първоначално публикувано от johny01
Иване, на Fujitsu ASYG09LTCA и на Nocria компресорите са им 750 и 900W но достигат консумация 1.92kW и 2.6kW Не си мисли че едно малка компресорче ще консумира по малкоПървоначално публикувано от ivan1
По-майсторското е да сложиш голям компресор и да го ограничиш софтуерно и да го развърташ само при нужда. Така компресорът работи на по-ниски честоти и пак ти харчи колкото малкото компресорче Но пък не се тормози толкова когато се развърта и животът му е по-дълъг Пример Toshiba PKVP 7-ца - компресор 750W, а машината има rated input около 450W - вечен климатик! И пак е икономичен Най-Убавото си е мощният компресор
И да,и-не,зависи.Първоначално публикувано от babati
Не си мисля babati, засичал съм го до 1,5 кв максимум, но само веднъж, иначе по време на работа е до 1,2-1,3кв максимална консумация. Но пък ако е 1 кв компресор ще стигне още по нагоре. 35-цата пък стига 1,8кв максимум тя е с 650 ватов компресор, кажи речи умножаваме по 3.
Ще стигне по-нагоре, ако на помещението му трябва топлинка И 16-ка да си сложиш в стаята, пак ще ти харчи толкова за месец, колкото и 9-каПървоначално публикувано от ivan1