Това с "приспадане на минали сметки" на битови потребители не звучи реалистично.
Това с "приспадане на минали сметки" на битови потребители не звучи реалистично.
При мен за март сума/кубици е 0,85, а сега за април е 0,61лв
За бъдещи сметки да приспадат пак е добре, ако няма да връщат кеш. За топлофикациите ще е с приспадане доколкото знам
Днес си проверих профила в Арес газ и ми излезе ,че ми връщат на два пъти 63лв.Нямам навнесени суми,явно почнаха да връщат от зимата ли не знам.
07.07.2020 Кредитно известие -41,77 лв. Не
06.07.2020 Кредитно известие -21,73 лв
Късметлии сте вие, тук Овъргаз още нищо не “връща”.
п.с. тея двете са платени по банков път и затова по-късно махат хиксчетата.
Примагаз никакви връщания за сега!
Нищо де, по-добре е да имаш да вземаш, отколкото да даваш.
Пловдив, "Сити газ" ще ми приспадне 170лв.от следващите сметки. Тоест ще изкарам летните месеци по инерция.
Моите ми пуснаха кредитно за 75 лева. От август до март сега. Оправдаха се, че за ноември и декември не им върнали пари...Или са дължали или правят някаква врътка![]()
Този път за радост не познах. Получих 2 съобщения за "издадени документи - кредитно известие" от АресГаз с "минус 50лв." и "минус 102лв." Лятото ще се къпя без пари.
Този пост е редактиран от VanDan; 14-07-20 в 16:36.
Може ли да попитам колегите които са на АресГаз за тези върнати суми от колко общо пари им е приспаднато?
Ще кача снимка за по нагледно.
IMG_20200801_195647.jpg
Този пост е редактиран от NikolaSpirov; 01-08-20 в 21:27.
От доста по-големи суми е при мен. Показаните от теб са "песен". Аз ако плащах по толкова нямаше да го мисля въобще "рестото".