Цена към 1999 година(с включено ДДС): http://im.cablebg.net/clients/a1ms2599.htm :rolleyes: Цена към днешна дата: gas-prices-1.pdf Цената на газа към днешна дата с ДДС ли е или без
Изобщо тази тема за сравнение между цена на газ и ток я забравете.Няма как да се изравнят като цена за отопление на една и съща квадратура за еднакво помещение.Народа ще изтрепе управляващите ако цената на тока се беше увеличила със същият процент като цената на газа и сега беше станала около 50 стотинки за киловат ...

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1151Одобрявам
1151Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

!!! Не знам за тока и надутите сметки,но за газа наистина взех да мисля,че го разреждат
!!! Не знам за тока и надутите сметки,но за газа наистина взех да мисля,че го разреждат  .............
.............

Първоначално публикувано от МИК66
 Първоначално публикувано от МИК66 

Извода за мен е,че мога да си го позволя за сега и не искам да се  отказвам от уюта !!! Направих всичко да оптимизирам системата си и от  спортна злоба,но явно ефекта не е много добър. Проблема както съм казвал  е в цената на газа и по-точно в малките ни доходи ...!
  Извода за мен е,че мога да си го позволя за сега и не искам да се  отказвам от уюта !!! Направих всичко да оптимизирам системата си и от  спортна злоба,но явно ефекта не е много добър. Проблема както съм казвал  е в цената на газа и по-точно в малките ни доходи ...!