Почти градски,това чудовище да не е било до Билата на кръстовището,такава гняс не съм и сънувал.....
Почти градски,това чудовище да не е било до Билата на кръстовището,такава гняс не съм и сънувал.....
Не, до строеж е.На 50 см от земята и на 2м от входа на строежа е в една ниша. Уж закътан , но до това лято.Добре че замразиха строежа.
Неца,може и така да е, но до това лято (до началото на строежа) всичко си бе ок, т.е. мръсен, но колкото другите.Все пак на 1-2 метра от него минаваха багери,камиони, фадроми, цигани и квот се сетиш. Вкючая един ден го видях затрупан с плоскости,та след като любезно обясних на собственика, че много ще се радвам да ми го смени с нов с подобни параметри и това ще му излезе над два бона ,проблем не е имало. А нишата е 3х1,5м и метър дълбока и често я метях, но наистина не го вали.
П.С. ако от време на време му удрям по 1 маркуч дали ще помогне?Естесвено ако пак е така ще ги викам момчетата.
П.С. 2 на същата страна но на 3 м височина имам и МЕ - изцяло под небето- там проблем никакъв.
Този пост е редактиран от ccankov73; 02-10-17 в 10:04.
профилактика за преди зимата
А вътрешното как е?
Не се усетих да направя снимки.
Стана идеално.
С турбината видях малко зор,че я чистих без да я свалям .
Всичко лъсна и стана пак като ново.
И колко пари спечели?[emoji1]
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Не изкара даже дадох . Пък загубих около час от свободното си време с кафето и цигарите
Даже съм вътре с около 5 лв за препарат
Пък и водата е много скъпа, а забравих ,че даже водата е топла
Този пост е редактиран от bobovo; 16-10-17 в 23:49.
Сега като каза пушене.....не ми се мисли каква е станала Нокрията в хола.....
Там петък и събота ( не всяка седмица ) е яко купон пиене,пушене......
Свалял съм филтрите и от бели съм ги виждал Кафеникави.....
Година и половина от как е монтирано Фуджицуто, топлообменника и турбината са все едно сега е монтиран. Филтрите ги мия два пъти месечно. Отгоре обирам с прахосмукачка и после с мокра кърпа. Не знам, филтрите ли са хубави или от редовното миене е, но всичко е като след монтаж. Не се пуши в апартамента.