Жалко! Очаквах искренно мнение.
- - - - - - - - - -
[QUOTE=chany;834970]"Съгласен.Но въпроса пак опира до специалист.Ама де го?Много зависи на кого ще попаднеж.На една позната и смениха вътрешното тяло,на която и го свалиха за профилактика ."
Съгласен, но.......като цяло на тази територия " качествения материал " във всяка една сфера е на изчезване!
Найстина е така .Всеки сам да си прави сметка,какво прави. Но иска доста четене..... и т. т;

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 793Одобрявам
793Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Наистина отдолу като че ли е малко разстоянието и ще е неудобно за пръскалото. Не знам също дали няма да тече някъде от страни-четох такъв коментар. Затова попитах дали някой е ползвал такова и върши ли работа.
 Наистина отдолу като че ли е малко разстоянието и ще е неудобно за пръскалото. Не знам също дали няма да тече някъде от страни-четох такъв коментар. Затова попитах дали някой е ползвал такова и върши ли работа.

Първоначално публикувано от ivan74
 Първоначално публикувано от ivan74 

.Мит е поне 2 пъти на година с меглио и пръскалка, но си нямате на идея какво излезе от вътрешното.Това за привържениците на икономиите.Според мен по-добро от такова миене няма.
.Мит е поне 2 пъти на година с меглио и пръскалка, но си нямате на идея какво излезе от вътрешното.Това за привържениците на икономиите.Според мен по-добро от такова миене няма.