На "изхвърлените" филтрите са по-финни.
На "изхвърлените" филтрите са по-финни.
Хайде и аз да използвам последните хубави дни,за едно почистване на панасоника.
Как успя да извадиш турбината без да махаш мотора?
Ламариненият капак на платката е със щипки и се вади като се стисне леко кутията от двете страни в горната част и се издърпва напред
Още едно почистване:
По-интересно е как ще я монтира обратно .
Джак турбината се сваля и без да сваляш мотора, но при монтажа и обратно има един чалъм.
Турбината се стяга с болт за оста на мотора - поне на моя Панасоник в офиса е така и всеки път забравям и тръгвам да вадя и мотора - оня ден и аз му направих и аз профилактика, че цяло лято не е спиран . Бая мизерии имаше и догодина изобщо няма да се занимавам,, че ми отиде цял ден - викам си техник и без това му е време за цялостна профилактика.
Преди-
и след (ама забравих да снимам преди да сложа капака и после не ми се занимаваше пак)
Никакъв проблем нямах с ваденето и после с монтирането на турбината.Като надигнеш топлообменика и издърпваш турбинаната наляво и тя се отделя от мотора,разбира се след като си развил винтчето.Монтирах я по същия начин.На конвенционалките по същия нячин я свалям.
Лагерите не са ли за подмяна, вече?
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Керамичните лагери не се нуждаят от подмяна.
Да бе, да! Другата 7-мица ще сменям 16 броя!
Керамични на кукуво лято....
Керамични, много ясно... тва е панасоник - един от най-големите в света производители на битова техника и електронни изделия. Нищо общо няма с другите трошки.
Само във Вашата глава са керамични....
Аз често съм се чудел, дали някои от колегите из форума изобщо са виждали керамичен лагер.