Спецификация на един компресор за битови климатици
Application Range
Condensing Temperature - 65˚C max.
Discharge Temperature - 115˚C max.
Motor Wire Temperature. - 130˚C max.
Спецификация на един компресор за битови климатици
Application Range
Condensing Temperature - 65˚C max.
Discharge Temperature - 115˚C max.
Motor Wire Temperature. - 130˚C max.
Извинявам се ако не е за тук въпросът ми и моля модераторите да го преместят ако не е за този раздел. Но искам да попитам за да почистя fujitsu 12kgta как да сваля предния капак на вътрешното тяло и перката откача ли се от двете места. Разкачих го от щипките развих всички болтове и почти излиза но имам чувството че нещо го държи там където е окото просто не иска да излезе ако някой знае как се сваля и има ли още нещо което трябва да се направи ще съм му благодарен ако каже как става че вчера се ядосах не можах да го сваля а се мъчих доста.
За да спести някой лев. В сервизното сигурно има инструкция как се разглобява.
Какво представлява гаранционната профилактика? Не мисля, че ти разглобяват цялото тяло на съставни части и ги мият....
Искам да попитам за стъпките за долната процедура.Така ли са:
1.Гаси се климатика и се пръска се с тези спрейове
2.Престоява поне 10 мин
3.Пуска се климатика на максимално студено
4.Докато работи ли се минава с пръскачка накрая или преди да се пусне климатика се минава с пръскачката и тогава се пуска климатика?
Предполагам след стъпка 2 се измива с пръскачка с вода и чак тогава се пуска климатика на студено , ама все пак да питам.
Този пост е редактиран от zarere; 11-05-21 в 17:39.
Не схванах моята фамилия какво е замесена тук?
Днес и утре климатикът ще бачка в полу-демонтирано състояние.
Появи се много кофти миризма и ща-неща се наложи да правя профилактика с препарати и почти вряла вода.
Няма да ви казвам какво количество плесен изтече през кондензният маркуч в кофата, само от топлообменника, и това след месец и нещо ползване на охлаждане. Ваната и турбината поне няма да се свалят, защото са сравнително чисти.
Утре ще повторя процедурата с измиването с гореща вода на топлообменника, защото не очаквах чак такава мизерия.
За протокола
при тези външни температури консумация на тих режим, в разглобено състояние ~500 вата
Като гледам ваната не се измъква.
А, сети ли се преди да заливаш топлообменника на климатика с вода, да му удариш една прахосмукачка преди това, с накрайник - задължително с четка (с естествен косъм от диво прасе ) като движиш нагоре-надолу, не настрани, да не смачкаш ламелите ?
Така се избягва "набиването" на мръсотията навътре, откъдето, после, няма измиване, освен ако не се демонтира тялото.
Александър, като казва, че "тези спрейчета само влошават нещата", може би има в предвид точно това, че цялата мръсотия се "набива" по-навътре.
Този пост е редактиран от Palev; 29-07-21 в 14:02.
Колко требе да си тъп, че да профилактираш при 42°С външна температура?? Точно толкова, колкото когато се сетиш през юли месец, че си забравил да си купиш климатик и се потиш, като депутат пред избиратели
Горещата вода сваля всичко. Трябваше да снимам какво изтече в кофата.
Поне видимо нямаше набит прах от външната страна на питата. Климатикът ми е с двойни филтри.
Моите предположения са, че тая плесен, която изтече се е завъдила или между двата реда на топлообменника, или от задната страна на питата, където вчера малко претупах измиването, тея дни пак ще трябва да повторя хигиенизирането с гореща вода, но в тея жеги нещо ме е налегнал мързелът.
Иначе след като намазах с препарат, после минах с мека четка питата за да се разпени хубаво.
За сега съм го оставил да работи в разглобено състояние, без филтри...
К'ви са тези гнезда между автомобилния радиатор и перките на колата ?
Вече и гарги взехте да развъждате бре?