Давайте сега ви е паднало тука сте силни . Велев , щот няма да дам 200лв. на някой на който ептен не му е "работа" да ми окърти цялата стена и фасадата. Утре външното :
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Давайте сега ви е паднало тука сте силни . Велев , щот няма да дам 200лв. на някой на който ептен не му е "работа" да ми окърти цялата стена и фасадата. Утре външното :
А на мен ми харесва. Супер е, когато тръбният път е скрит. Миг, не обръщай внимание на ехидни коментари.
Подигравателните нотки към колегите не са точно на място. Това е нагледен пример, как не се монтира климатик и е против всички правила. За съжаление ще го разберете късно и по трудния начин. Скриването на тръбния път няма нищо общо, просто не се прави така.
Може би се има в предвид, че при вкопани тръби трябва да дойдат от лявата страна на тялото. (Или в 99%). Някаква завъртулка се прави в стената ако идват от дясно.
Е как е работил до сега?
Ами да дадът линк към техни снимки и постове във форума в които грижовни са описали как се прави ... а ?
Аз от две снимки не бих се изказал как е направен монтажа
Исках са кажа че със скрити(под гипсокартона тръби отдясно е трудно и ако прочетете точно това съм писал иронизирайки себе си че не съм помислил когато съм правил ремонта ... а стана световен проблем че съм си монтирал кенефа изфърлен от танганайците сам може па да работи още 8г. да съм жив и здрав ше си купя за цели пЕстин лева друг
Лошо са ти положени тръбите(не знам кой ти е причинил това)но с трион за картон можеше да врежеш за да се паднат от ляво,после да сложиш базата и тя да скрие рязането отделно на нея е отбелязано къде да направиш конуса и тн.Не се сърди на колегите че ти казват за грешките.
Иначе LGC-то е по-топлещо от LMC-то.
Този пост е редактиран от necata2; 17-10-18 в 23:05.
Да се сърдя за какво ... ти си първия който посочи грешка и решение ... в постовете на твоите колеги не виждам нищо подобно
Ако бях показал готова монтирана машина с какво щеше да е полезно това ?
Винаги ли се кърти ако тръбите са отдясно ?
Не разбрах на двете снимки къде видяха монтирана машина ... вътрешното само е подпряно на стълбата
Този пост е редактиран от Mig82; 18-10-18 в 00:17.
https://forum.setcombg.com/attachmen...822_165607.jpg
- - - - - - - - - -
Екстра е станало. Иначе трябваше и ремонт да се прави с по-големите завъртулки.
Страшна дума - заврънтулка
Завряна завъртулка за по-кратко заврантулка.
Монтирах го но утре ще вакумирам и пускам.
Машинката беше окачена на два ченгела(като тая маймунка) 8г. нямаше планка. Имаше едно цъкане от турбината. Сега шума го няма .
https://m.youtube.com/watch?v=7DSo7-gGoZA