И аз вчера понапръсках едната машина с това спрейче.
И аз ползвах преди това спрейче .....върши работа.
Генади ако идваш до Пловдив ще те заведа да си вземеш за 20 лв концентрат 3 литра.
С него мият профитата и е идеалка
Опитай с това спрейче да почистиш нещо подобно да видим дали ще се получи
С препарата трябва много да се внимава.Не го понася всеки.Един любопитен клиент остана да гледа въпреки предупреждението, че дразни много, получи задушаване и виках бърза помощ.Страдал от нещо и миризмата го нокалтира.Така че внимавайте!!!
Бобово, ползвайте новичок, за да нямате праблемъй с клиентити!
Лека домашна профилактика,да пробвам дали ще мога да му сваля пластмасите.
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Този препарат на Клима БГ , който се продава в Практикер, дали върши работа и трябва ли да внимавам за нещо в домашни условия?
Здравейте момци!
Имам този климатик http://store.picbg.net/pubpic/64/D0/...e07b9764d0.jpg ( gree gwh12kf k3dna5a )...натрупа едно 7г. почти без да се МОРИ ха-ха. : )
Някой ако може да сподели как да махна лентата за да мога да стигна и турбината която върти въздуха ту-ко виж съм я поизчистил малко.Шото на ляво на дясно има лек луфт , и по средата се пробвах да го откача първо но ме достраша щот не става лесно викам да не счупим...
Отдлено ...кожуха на климатика надали ще стане да го махна макар че развих все що видях винт но не помръдва...дълга история мазилката пречи..не се сещам след наводнението в добричко и 1,5м вода вкъщи дали се маза нея стена на ново...то тогава беше да си ... мамата.Но надали ще успея да го махна...ще стане дълга и широка а не си струва толко главоболие тъй като много рядко го ползваме...по скоро само лятото.зимата я се пусне за 30-40минути сутрин най много час.Както и да е да не разтягам локуми.
Почистих иначе където можах мухъла ,търках и пр. питата не е много замръсена но имам на прахосмукачата специален накрайник за прах с дълги косми ще поразчовъркам преди да напръскам с меглио и да изплакна с вода...след тая операция до колкото разбрах се пуска на макс на охлаждане ..имам и други опции dry и т.н
Благодаря за вниманието живи и здрави!