В даденият случай по-вероятна е тази от дясно на снимката.Първоначално публикувано от monto
Дай "рестарт" и проверка в биоса,така ще знаеш на коя да вярваш.
В даденият случай по-вероятна е тази от дясно на снимката.Първоначално публикувано от monto
Дай "рестарт" и проверка в биоса,така ще знаеш на коя да вярваш.
тоя SpeedFan е доста бъгава програма...Първоначално публикувано от wiseacre
спрях да го ползвам още преди година-две.
Speed Fan е страхотна програма стига да почетеш малко и да я конфигурираш както трябва !
Първо се отива на тази страница : http://www.almico.com/sfhandleconfig.php , след като се направи безплатна регистрация може да си направите настройката като укажете точният модел на дъното и още няколко неща ,след което ще ви даде номер на "ticket" (билетче) благодарение на което програмата ще си направи настройките и всичко ще си работи
от както си сложих втора видео карта за втория монитор, speedfan-a ми рестартира компютъра като го пусна
тая тема стана повече за температурата на харддиска май
За пореден път пускам този пример
ЦПУ: Intel P-D 945 Dual Core 3.40GHz, FSB 800MHz 2x2MB
ЦПУ Охлаждане: Freezer 7 Pro
температура на ЦПУ-то 19~22 градуса по Целзйй под BIOS, и абсолютно същата температура под Windows, а в началото мислих, че BIOS-a ми се е побъркал нещо, но
оказа се,че с това охлаждане е напълно възможно да се постигнат тези ниски температури :-)
Имам един малък високооборотен вент., който идва с дъното и охлажда само Северния Мост + един 12см нискооборотен вент. на кутията + един 12 см на фортронското захранване, който е Silent. Държа да спомена, че машината ми е изключително тиха, почти безшумна.