бе xbit според мен не са толкова некадърни, ама това вече е друга тема
бе xbit според мен не са толкова некадърни, ама това вече е друга тема
Лично според мен са платени драскачи и естетвено че ще пишеш това кото ти кажат.Първоначално публикувано от MAKAPOB
Аз ти казвам реално какъв е резултата , @stenly също ми го потвърди а съм убеден че и много други колеги, които асемблират.
Благодаря ти, скоро не се бях смял така!Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Зависи - при клок едно Cel 420 може да стигне 100% отгоре а 6000+ е малко куц там.Първоначално публикувано от god
Поне от мои тестове
Вярно че при дефалт скорости - просто няма никакви шансове куция 2140 , но при клок става друга картинката.
Сигурно пак ще ме обориш Божо , но вече ми писна да споря със всеки - незна колко такива си тествал , сигурен съм че си ги сгънал от тестове.
Хммм... прозиводител като AMD надали ще слезе толкова лесно от пазара. Наскоро четох, че разработват съвсем нов клас процесори - триядрени. http://hardware.slashdot.org/article.../09/18/0217223 Това, че се работи по този проект, само ме убеждава, че 2007 година няма да е последната за AMD. Нито пък 2008.
А това с триядрените процесори си е "отпадъчна технология". На практика четириядрените им процесори с "бъг" в едното ядро , ще се продават като .......триядрени. Хем по-малко загуби от брак, хем повечко печалби за фирмата.
Е и??Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Колко са "клокващите" потребители в световен мащаб? И още един въпрос - някой сеща ли се допълнителните инвестиции необходими за постигане на значим "клок" (добро дъно, памет, охлаждане и т.н.) или само си чешете езиците?
значим клок се прави с непретенциозни компоненти среден клас. екстремен клок се прави със скъпи компоненти
Първоначално публикувано от painmaster
Извинявам се за оффтопика , ама аз и без да правя клок пак бих инвестирал повечко пари за истинско захранване, тихо охлаждане и добро дъно. Пък той клока си ми идва като бонус след като взема тези неща.
За един нормален клок се искат основно знания и четене.
- първо - да прецениш правилно за какво ти трябва машината
- второ - да си подбереш съответно частите с добро съотношение цена-производителност-качество. И без клок едни некачествени и неправилно подбрани компоненти ще правят проблеми и дават дефекти.
- да знаеш какво и как се прави, за да постигнеш приемливи резултати от тях без да се налива една торба пари. Както е модерно да се казва - "Иска си и акъл".
Това се неща, които са много тъмна материя за по-голямата част от климатико-лсд тв-перално-миялно-печковата аудитория. За тях мога да дам следния пример - да се прецени подходящия климатик за размерите и особеностите на помещението, да се избере подходящ модел. И те знаят, че най-евтиното не е най-доброто.