здравейте,
имам следният въпрос, преди 8 месеца ми монтираха ME FD25VA (след известна доза конфликт с монтажниците, щото си мислят че те са хората дето знаят всичко засвета... ама това е друга тема), та конкретно:
през първите месеци след монтажа като пускам плазмения филтър съвсем осезаемо усещах миризмата на озон, което е и нормално, сега обаче от два месеца спрях да я усещам колкото и да си тикам носа в климатика.
Та мисля си, че електродите може да са се замърсили или нещо друго и понеже е в гаранция съвсем както би постъпил всеки звъня в магазина и обяснявам ситуацията, а господинът отсрежа започва да ми обяснява: "ми нормално докато е нов да мирише на озон, нали е нов"???? , баси тъпото обяснение! . Аз естествено в първоя момент се стъписах щото изобщо не съм си мислел че може да получа най-тъпия от всички тъпи отговори и успявам да кажа само едно "ъъ...." .... и оня пак ми повтаря същата простотия .
Моля ако някой е имал подобно съмнение, че плазмата му е спряла да работи и ако е решил проблема да сподели .