Дъното си е dual-cannel със сигурност.
ами дънце да препоръчаш? за да мога да е с по голяма честота ... с моя процесор... нещо не бях намерил да ми подържа процесора и да има рам с по голяма честоата защото на мене дъното в момента ми е dual-cannel но 3 гб рам... кое е 2 гб и 1 гб на 800 мхз ...
та идеята е продавам дъното на един фр... додавам някой лев и взимам новото продавам и рамта и взимам такава за дуал... на 1066 мхз ако има такова дъно де което ми да подържа по висока честота с моя процесор
ами без вградено видео може това да ти сърши работа Biostar SAM2 AMD 770 http://www.ids-bg.com/product.php?product=515
супер ,мерси много дано да са качествени дънни платки ,но със сигурност ще е доста по-добре от това с което съм в момента?
Здравейте, от 1и1/2 година имам лап-топ"ASER" - ASPIRE 7720ZG с vista premium От 2месеца не работи - казват че може би/90%/ е дънна платка!аз не съм специалист,но след като с
захранването не се включва?? комрютъра би трябвало да има защита,за да бъде предпазен от евентуални токови аномалии,нали?от контакта през захранващото устройство по кабела
има ток,но след това - машинката не тръгва!от тук нататък какво трябва да се направи,наистина ли повредата е в платката?? мерси за вашите професионални съвети