Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 133

Athlon 64/FX

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Athlon 64/FX

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Mollov na tvoe mqasto nqamashe da se pritesnqavam za intel v momenta P4 se pazaruvat tolkova masovo kolkoto navremeto se kupuvaha duronite. <div align="right">оргинално мнение на alexandro</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Мислех да ти напиша ( покажа ) колко точно грешиш ( отново ), ама реших, че просто няма смисъл да губя толкова ценно време за подобни глупости.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2002

Athlon 64/FX

CYRIX RULEZ какво се карате за глупости

4. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Athlon 64/FX

Радвайте се - ЕЕ струва 925$ за 1000 бройки, значи тук ще дойде над 1000...пак 2600$ отстъпка

5. Тук е от
    Oct 2003

Athlon 64/FX

Mnogo interesno otkade si tolkova naqsno.Imam predvid prodajbite na INTEL (Boklucite).Danebi te da ti pra6tat ot4et.A moje bi si nameril oficialna informaciq i si povqrval.[)] Moje6 da bade6 siguren 4e produktite na AMD (Hi Technology)[:D]

6te stignat do vsi4ki , ne samo do maniacite.Do obiknovenia potrebitel.

Ikam da te pitam spored teb koe smykna cenite na vsi4ki procesori i dana na INTEL.

Otgovora AMD moi, taka 4e 6to ne vzeme6 da spre6 plueneto po tqh.

Ako ne bqha te sega tvoite lubimi procesori 6tqha da badat na takiva ceni , 4e ti 6tehe da bade6 prinuden da cyka6 na Cirix 166. Tova e maloumnata politika na INTEL. Pomni6 li kogata na pazara ima6e samo INTEL , i kak gadnite ******ta iz4akvaha da se prodadat vsi4ki bokluci ot starata seriq predi da pusnat nov procesor.Sega ne mogat da go napravqt.I pak blagodarenie na AMD.[8D]

<div align="right">оргинално мнение на alexandro</div id="right">

[/quote]

6. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Athlon 64/FX

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Mnogo interesno otkade si tolkova naqsno.Imam predvid prodajbite na INTEL (Boklucite).Danebi te da ti pra6tat ot4et.A moje bi si nameril oficialna informaciq i si povqrval.[)] Moje6 da bade6 siguren 4e produktite na AMD (Hi Technology)[:D]

6te stignat do vsi4ki , ne samo do maniacite.Do obiknovenia potrebitel.

Ikam da te pitam spored teb koe smykna cenite na vsi4ki procesori i dana na INTEL.

Otgovora AMD moi, taka 4e 6to ne vzeme6 da spre6 plueneto po tqh.

Ako ne bqha te sega tvoite lubimi procesori 6tqha da badat na takiva ceni , 4e ti 6tehe da bade6 prinuden da cyka6 na Cirix 166. Tova e maloumnata politika na INTEL. Pomni6 li kogata na pazara ima6e samo INTEL , i kak gadnite ******ta iz4akvaha da se prodadat vsi4ki bokluci ot starata seriq predi da pusnat nov procesor.Sega ne mogat da go napravqt.I pak blagodarenie na AMD.[8D]

<div align="right">оргинално мнение на Iluminati</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ti si pulen maloumnik cenite na Intel prez poslednite godini ne sa se promenili ni nai malko top modela im vinagi si e bil 600$ .

Edinstvenoto koeto napraviha AMD e da namalqat sroka prez koito izliza nov procesor s koeto estestveno da uvelichat parite koito se davat za novi procesori v vremeto. Vmesto da si upgreidvam mashinata vednuj na 1.5g sa ste trqabva da go pravqa na 1g ili na 6m.

Ne vijdam kakva polza imam ot tova za da gi blagoslavqam sled kato AMD nqama da si kupqa ako shte da mi go podarqavat.

Ima i oshte neshto ako ti nqamsh pari za intel az imam ako ti karash opel az karam BMW i ne mi puka za tova koeto mislish.[]

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Athlon 64/FX

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Ne vijdam kakva polza imam ot tova za da gi blagoslavqam sled kato AMD nqama da si kupqa ako shte da mi go podarqavat.

Ima i oshte neshto ako ti nqamsh pari za intel az imam ako ti karash opel az karam BMW i ne mi puka za tova koeto mislish.[]

<div align="right">оргинално мнение на alexandro</div id="right">

Ей точно тия ти постове издават колко "много" ти е интелектуалният багаж....

Щото откровенно да ти кажа в момента съм на Athlon64 и Р4-ката, дето е на масата до мене има още хляб да яде.... дори бъгавостта на WinXP се проявява по-леко на А64 отколкото на Р4...

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Athlon 64/FX

Ня ня ня

Mollov друже, амд имат прираст в продажбите спрямо ниналата година 90% и 50% спрямо миналия сезон - може и да стане работата

BTW няма ли да боднеш някой тест на тва нещо да го видим

10. Тук е от
    Oct 2003

Athlon 64/FX

alexandro ??? Малоумник от тук нататък ти е забранен достъпа до огледалото.

Топ ---------голяма дума. Зад нея навремето се криеше калкулатор. Ти да нямаш компютър от 1999г ? Колко струва топ процесора в момента на Интел ? Това което имах предвид в предния цитат е, че благодарение на AMD цените на всички процесори паднаха под ТОП нивото на Интел, добре че поне си признаваш за доста съкратеното време за излизане на най-новия процесор. Защо тогава Интел не запази ТОП политиката за сроковете на новите постижения.

И още нещо както ти обичаш да казваш.Opel ? BMW----> Така печелиш.

(Opel - AMD ?)

(BMW - Intel ) -------- ДА ТОВА Е ВЯРНО, НО ВИЖ ИСТИНАТА

(AMD - Ferrary)

А каква кола карам май няма значение а ? Малоумник

Относно парите които имам, стигат ми. Атлон 2.8 512 FX 64 . Ти как си.

Има една страхотна мисъл. За теб е безплатна . ДА ИМАШ ПАРИ НЕ НЕ НЕ НЕ ОЗНАЧАВА ДА СИ ГЛУПАВ. А ТИ СИ. Обикновено потребители като теб РАБОТЯТ на Офис и малко Фотошоп. За по-сериозни нешта се изискват компютри ...... Например AMD. И внимавай с думата малоумник [^]

11. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Athlon 64/FX

Наскоро присъствах на интервю с представителя на DELL за България и мисля да го цитирам за да приключа темата за АМД.

На въпроса ще има ли сървъри на DELL с процесори АМД той отговори :

- What is this AMD. Sorry I know what is it but the answer is no. We do not intend to sell AMD based servers or workstations.

И понеже с него сме на едно мнение по въпроса ще го кажа просто и ясно нямам никакво намерение да дам дори една стотинка за АМД независимо от това което говорят АМД феновете.

А и Молов за момента няма какво да ми затормози P4-ката а и на дали в близко бъдеще ще има. Що се отнася до бъговете на ХР вече не го използвам доре и за домашна ОС. Имам си прекрасен 2003 .

12. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Athlon 64/FX

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Относно парите които имам, стигат ми. Атлон 2.8 512 FX 64 . Ти как си.

<div align="right">оргинално мнение на Iluminati</div id="right">

Ако си продадеш целия компютър, парите може и да ти стигнат за това спу, но по-вероятно е да не стигнат :-))

13. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Athlon 64/FX

...alexandro да не би да имаш 4 ГХз ? Защото А64 дето е у Молов ще е нещо от сорта, закачи ли му VPC ще го тормози от раз както си е single channel. В ORB успяха да съборят и 27000 границата с А64 на 2.6 ГХз, а П4 със същата видеокарта му трябват 4.4 ГХз да стигне 24000

Колкото до Dell - какво лошо има в това Интел да имат поне 1 лоялен партньор. Те интел се опитваха да наплашат Tyan дето правят 90% от Two way server дъната - ама в момента Tyan си свиркат и предлагат най-много workstation дъна за AMD и Opteron от всички останали. Сега може ли да приключим темата??

И като си говорим за ПЦ за работа може да си направите труда да разгледате сравнението на няколко системи базирани на G5, FX, A64 и P4 - доста комични резултати от типа на еднопроцесорна 64 битова х86 машина с 32 бит ОС без никакви оптимизации размазва с двойна разлика ДВА 64 bit risk процесора с изцяло 64 битова ОС и със специално компилирани за нея приложения - на сайта на PC World:

http://www.pcworld.com/news/article/...49,pg,1,00.asp

За тези дето не им се гледа цялата статия малко инфо:

Заключение - П4 определено губи при игрите. Тук се вижда че губи и при наистина сериозни приложения. За какво става тогава? За сандра?!?

(не ме питайте защо в сравнението липсва ЕЕ - може би защото не се продава)

Страхиле - май сменяш лагера много бързо - темата пари преди май я засягахме по друг начин - скъпото е хубаво, а сега се възмущаваш че FX струва 700$ (демек вече не сме такива гъзари и не можем да си позволим скъпи неща) Тия твойте аргументи винаги са ми били забавни, както едно време тия за котлоните, я кажи сега колко ти грее ЦПУ-то и моллов ще ти каже колко грее А64 на 2.3 който ще изяде тоя 3.3 с парцалите [:D]

Ако Интел и АМД мислят да си изпълнят последните roadmaps то догодина се очаква не само превъзходство..по скоро domination от страна на АМД, а бедните хора с малко бюджет ще си взимат П4 2.4Ц и ще го клокват до дупка в неуспешни опити да стигнат най-бавния high-end АМД процесор.

<center></center>

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Athlon 64/FX

Хихихи, абе дървена главо, стига си говорил глупости бе. Ако искаш да сравняваш нещо с моето спу, то това нещо може да е само твоето спу. Като си купиш а64, тогава коментирай как твоето а64 размазва моето 2.4С. Дотогава аз ще коментирам как моето 2.4С размазва твоето атлонче. А, и инфантилните ти прогнози и годишни резултати, четени-недоразбрани отнякъде, са достатъчно жалки, че да ги украсяваш и с мнения за другите. Пиши си там великите изводи, изказвай се за неща, от които си нямаш и понятие, но ако обичаш мен не ме замесвай.

16. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Athlon 64/FX

Май много бързо забравяме какво сме казали а? Е, не е нещо което не съм в състояние да разбера - разбирам те! Ако надъхани мнения като това са начин да се чустваш добре...отново те разбирам. Тук все пак обаче става въпрос за А64, не за тойто пентиумче или за моето атлонче. И за твоите твърде противоречиви агрументи...

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Athlon 64/FX

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Като си купиш а64, тогава коментирай как твоето а64 размазва моето 2.4С. Дотогава аз ще коментирам как моето 2.4С размазва твоето атлонче.

<div align="right">оргинално мнение на -CTPAX-</div id="right">

A-a-a-aa--aм...... аз мога ли тогава да коментирам?

Тия дни смятам да направя Voltage Mod на дъното, че да мога да пусна повече от 1.55V на процесора... мисля да го вкарам към 2.5GHz с BOX цуулера..... някакво желание да сравняваш тази машина с твоята?

Не се заяждам, само питам.... и Alexandro е поканен.... да си носи гумените ръкавици и кофата с LN2... ше му трябват.....

18. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Athlon 64/FX

Ама ще я сравним бе, що да не я сравним... Ама искам да го платиш тва а64. Щото аз ще купя прескът като излезе, нема да зимам назаем за тестове :-)) А и за лорда... Никога не забравям какво съм казал, и като става въпрос за а64, откъде се пръкна ти, да даваш примери с чуждо а64 и с моето пентиумче, а?

И за да разсея съмненията, за мен а64 е супер спу, не казвам че е зле, че ми е скъпо или нещо подобно, ама купувайте си ги де, не ги четете по списанията само :-))

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 9 ПърваПърва ... 6789 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. AMD Athlon 64 X2 2.0 GHz AM2
    От maxim7 във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 5
    Последно: 16-01-13, 13:07
  2. CPU: AMD Athlon XP
    От Az_sum_bre_ombre във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 2
    Последно: 10-12-04, 18:01
  3. Athlon XP
    От CRASHOVERRIDE във форум Овърклок
    Отговори: 42
    Последно: 18-06-02, 10:44
  4. Athlon 1,4
    От kesten във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 09-06-02, 18:12
  5. Athlon 4 vs P4 ...
    От The_UFO във форум Коментирай новина
    Отговори: 26
    Последно: 02-06-01, 00:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе