Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 22 от общо 22

Предпазител за бойлер

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2003

Re:Предлазител за бойлер

ае мани ами като че ли fikata ме урочаса тая вечер трябваше да поработи към 1ч под мой надзор и к'во стана... взе че прокапа!!! ( въпреки, че след проблема го пусках един път - в Неделя и нямаше никакъв теч ).капе точно от болтовете на... може би фланец-а.Интересно, че след като го спрях ( да не нагрява ) и спря да капе Вече работата утече....

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2003

П.С. май е добре да почна да питам за марки/модели нещо до към 180лв.
    В сайта на техномаркет гледам има на Теси по 140-170лв 80 и 100 литрови, но малко ме съмняват.От друга страна им дават 60м гаранция което мене ме устройва
    Само дето упре ли до гаранцията може да стане така, че да се не къпя месец.Като ги знам ( и чета ) какви са сервизите...

4. Member Аватара на fikata
    Тук е от
    Apr 2008

Стига си се вайкал.Какви 120 л ,какви пет лева. Нали снимки си качил. Бойлерът ти е 80л . Разкачваш го.Източваш го и сам човек леко го вдига нагоре за да го откачи от конзолата.Плъзга го леко надолу сваля го сам и после го поемат мъжете от махалата,дето си ги свикал.То верно,че сам човек е само за тоалетната.Твоя случай е точно такъв.
    Топъл капел.Студен не капел.Чувал си за температурни разширения. Така се почва.Първо кап- кап и после шурне като из ведро.Обикновено последната фаза се случва, когато няма никой вкъщи....
    А сега се качи един етаж по-горе във форума, дето пише "Електро,ВиК инсталации" и чети за новите бойлери.Или пусни нова тема за помощ за избор на бойлер..Какъвто и да купиш 35 години няма да изкара...
    ...Аз съм те бил урочасал. Не питай старило - питай патило.. Аз съм и старило и патило....

5. Member
    Тук е от
    Nov 2002

тИ СМЕНИ ЛИ УПЛЪТНЕНИЕТО МЕЖДУ БОЙЛЕРА И ФЛАНЕЦА С НОВО?
    аКО КАПЕ ОТ БОЛТОВЕТЕ, ЗНА4И НЕ СИ УПЛЪТНИЛ ФЛАНЕЦА ДОБРЕ!

Не викай!Можем да четем!

6. Member Аватара на fikata
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от g_velev
    тИ СМЕНИ ЛИ УПЛЪТНЕНИЕТО МЕЖДУ БОЙЛЕРА И ФЛАНЕЦА С НОВО?
    аКО КАПЕ ОТ БОЛТОВЕТЕ, ЗНА4И НЕ СИ УПЛЪТНИЛ ФЛАНЕЦА ДОБРЕ!
    Кога да го смени като не е пипал бойлера, а само с поглед го контролира..Чети бе, колега...

7. Тук е от
    Jan 2008

Re:Предпазител за бойлер

Основното ако се ремонтира да видиш откаде капе.Най често и първо изгнива тръбичката на терморегулатора на фланеца.Ако нямаш късмет и е от казана по добре нов ,но имай в предвид ,че и капещ изкарва много ако имаш късмет..поне при мен бе така.В този случаи най- добре е Дипломат.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Re:Предпазител за бойлер

Eй, 4е сте станали любезни!
    Наистина не догледах, 4е не го е поправял, и в предния ми пост бързах и caps lock-a ми беше включен, но сега да си драскаме постовете е май малко прекалено, не мислите ли господа модератори?

Мисля, че никога не съм бил груб към някого от форума, пък да не говорим пък да съм "ВИКАЛ" - образно!

Айде със здраве!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. бойлер -теси-15л
    От ganka5812 във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 2
    Последно: 08-04-13, 18:10
  2. ВиК проблем с бойлер
    От Zhimsy във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 3
    Последно: 28-11-11, 13:14
  3. Бойлер под/над мивка
    От alfonso във форум Бяла техника
    Отговори: 0
    Последно: 05-10-10, 21:43
  4. предпазител за ГРТ
    От EMI_1 във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 45
    Последно: 30-06-10, 15:46
  5. Бойлер
    От irenaiva във форум Друга битова техника
    Отговори: 21
    Последно: 05-09-09, 14:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе