Страница 15 от 46 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 677
Like Tree71Одобрявам

DVB-T приемник / FAQ - на първа страница, избор, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: DVB-T приемник / избор, мнения

Лично мнение - не те съветвам да инвестираш в това чудо , няма марка , хардуера не е на ниво , стара версия на Андроид и не се знае дали ще има някаква поддръжка ( по скоро не ) . Ако е само заради цената , разбирам , но не бих рискувал .
    Колони към това нещо не могат да се вържат директно - трябва някакъв услвател/ресивър или поне активна система от тонколони .

Какъв вие е телевизора , няма ли вграден DVB-T MPEG4 тунер ?

Има достатъчно приемници за цифрова телевизия , който имат прилични медийни плеъри и са далеч по евтини - между 50-70 лв - хем си гледаш телевизията , хем филмите и музиката , дръпнати от нета .

2.  

3. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    Bourgas, Burgas, Bulgaria, Bulgaria

Телевизорът ни е Самсунг, 32", lcd, но няма вграден цифров тунер...за съжаление. И този "китаец" ли не си заслужава? Наистина искаме декодер, който да можем да има WiFi...

4. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Може да си заслужава , но както казах , има риск , но парите са си ваши . Къде пише каква е кодировката , ако е MPEG2 ,ще си имате само звук . Търсете китаец с тунер DVB-T MPEG4 !
    И това wifi за какво ви е ? Има такива декодери , но wifi донгъла се купува отделно . Може ли модела на ТВ -то ? Искате този ТВ да стане смарт ли ?
    Ако е само за телевизия и гледане на филми/слушане на музика , без да се сърфира из нета , нямате нужда от тези китайци !
    Този пост е редактиран от logic; 22-09-13 в 08:27.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Светла Андонова Виж публикацията
    Телевизорът ни е Самсунг, 32", lcd, но няма вграден цифров тунер...за съжаление. И този "китаец" ли не си заслужава? Наистина искаме декодер, който да можем да има WiFi...
    Привет
    Явно желаете сет-топ-бокс, браузър и медия плейър в едно - виж предлаганите тук модели
    Dune HD
    Dune HD Media Player - Dune HD TV-102-T2 | Dune HD
    http://dune-hd.com/eng/products/set_top_boxes/41
    Кликни на Specification /над снимката/ за да разгледаш характеристиките му.
    Имат си софтуерна подръжка и сервиз в България.

Напиши модела на телевизора /виж етикета залепен на гърба му/=

Цитат Първоначално публикувано от imegogo Виж публикацията
    има скарт и чинчове
    Погледни Strong SRT 8113 или 8115 и 8106
    Първият и третият имат RF модулатор, а вторият и третият имат чинчове за изход.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-09-13 в 09:13.

6. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    .......Явно желаете сет-топ-бокс, браузър и медия плейър в едно .....
    И аз желая такъв - 3 в 1 , но не на всяка цена . Къде са китайците по 150 лв , а този Dune е над 260лв ( е , качеството си има цена ) и още не се продава из Европата масово .
    Иначе избор има , но не е определен бюджет ( но едва ли е голям според дадените линкове ) и за какво ще се ползва приоритетно .

7. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в

Телевизорът ни е Samsung LCD TV LE32S81. За този "китаец" в един друг форум, където също се обсъждат декодери има добри отзиви! Затова първоначално се насочихме именно към този DVB-T MPEG 4 ... Искаме да го ползваме, освен като декодер и за браузване...това е идеята. Гледахме и други подобни...Dune и Asus, но цените им надскачат доста бюджета ни.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

И как точно ще браузвате ? Нещо като безжична клавиатура и мишка или комбо такова , няма ли да ви трябва ? А това са пак пари !

Като се зачетох и видях , че няма да сте първите от БГ с поръчка за тази джаджа , може и клуб на фена да си направите . Тук-там има и малко по-евтин вариант !
    Този пост е редактиран от logic; 22-09-13 в 12:05.

10. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    И как точно ще браузвате ? Нещо като безжична клавиатура и мишка или комбо такова , няма ли да ви трябва ? А това са пак пари !

Като се зачетох и видях , че няма да сте първите от БГ с поръчка за тази джаджа , може и клуб на фена да си направите . Тук-там има и малко по-евтин вариант !
    Търся съвет, мнения, а не иронични подхвърляния! Ще бъде закупена и тази безжична клавиатура, ако това въобще има нещо общо с това, за което питам...

11. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Няма никаква ирония и има общо с питането - всичко е до парите . Не се разбра какъв е точно бюджета за покупка , а само , че едното предложение надхвърляло този бюджет .
    И доколкото разбрах за вас са водещи смарт функциите и мултимедията , а не дали става за ефирна цифрова телевизия , за което е тази тема .

Идеята е , да си направите стария ТВ смарт !

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Светла, ако идеята ти е да си направиш стария ТВ смарт - отговорът е да, и двете устройства ще ти свършат работа. Друг е въпросът доколко ще си доволна от някои функции.

Ако е само за мнение - защо не попита Ba4o Kiro в другияг форум?
    http://hardwarebg.com/forum/showthre...=1#post3562351

ето ти още варианти без тунер
    http://www.technopolis.bg/b2c/cat/0/...EC002481B479E9
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-09-13 в 13:03.

13. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в

Бюджет - до 150 лв. Питането ми е конкретно за продукта, моля ако някой може да даде конкретно мнение...да го направи, за което ще съм благодарна! Не съм тук, за да ми се задават неуместни и иронични въпроси!
    Не, logic...мултимедия и смарт функции не са водещи в избора ни, а паралелни с възпроизвеждането на ефирна цифрова телевизия! Щом устройството е категоризирано, като DBV-T MPEG4, значи става за ефирна цифрова, нали така?

- - - - - - - - - -

Благодаря ти, но целта ни е вариант и с тунер...

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Така казано , този " китаец " ще върши работа , но това не е цифров тунер , а мултимедиен плеър с добавен цифров тунер , понеже сега това е актуално у нас и китайците знаят какво се търси .
    Идеята е , че тези джаджи имат нужда от подновяване на софтуера за изчистване на бъгове и добавяне на нови възможности , а китаеца " е " No name " , въпреки че има някаква марка - MOKO ... . Та оттам се чакат проблемите .

Не си позволявам да задавам неуместни въпроси , за мен за уточняващи . Имам съм опит с такива джаджи , без тунер , и им знам номерата . Иронията е субективно разбиране и само мога да съжалявам , че сте се засегнали . Или по-добре да минем на ти ?

16. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в

"Ако е само за мнение - защо не попита Ba4o Kiro в другияг форум?"
    ----------

От няколко дни е офлайн, а и колкото повече, толкова повече! Става въпрос за мненията...

17. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Мненията са , че за тези пари това е стоката . Ако се търси далавера , това е , но ако се търси комфорт и удобство при работа , има и други възможности .

18. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в

Така казано , този " китаец " ще върши работа , но това не е цифров тунер , а мултимедиен плеър с добавен цифров тунер , понеже сега това е актуално у нас и китайците знаят какво се търси .
    Идеята е , че тези джаджи имат нужда от подновяване на софтуера за изчистване на бъгове и добавяне на нови възможности , а китаеца " е " No name " , въпреки че има някаква марка - MOKO ... . Та оттам се чакат проблемите .

Не си позволявам да задавам неуместни въпроси , за мен за уточняващи . Имам съм опит с такива джаджи , без тунер , и им знам номерата . Иронията е субективно разбиране и само мога да съжалявам , че сте се засегнали . Или по-добре да минем на ти ?

Давай на "ти", че това "вие" ми е нещо много пресилено
    Значи, според теб тази китайска джаджа ще прави "белички" в последствие? Уффф...

- - - - - - - - - -

Мненията са , че за тези пари това е стоката . Ако се търси далавера , това е , но ако се търси комфорт и удобство при работа , има и други възможности .
    Приемам съвети!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 46 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5492
    Последно: 19-04-25, 17:15
  2. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 19:11
  3. Strong / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 21
    Последно: 19-03-24, 11:10
  4. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 17:05
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 19:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе