Страница 22 от 46 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 677
Like Tree71Одобрявам

DVB-T приемник / FAQ - на първа страница, избор, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Отговор: DVB-T приемник / избор, мнения

Оказва се че никъде не се предлага Dune 102 t ;t2 . Рових в Амазон, ибей и други ама няма. Само в официалния сайт на производителя го намирам, но там основно се пише на Китайски , а аз навремето не го учих старателно.... . На много места има Дюн 102 ама не е с тунер ( няма я абревиатурата "Т" ), а и моделите Т и Т2 имат по 2 USB порта на предния панел, а за задния няма да пояснявам разликата. Всички се досещат предполагам (ANT IN )....
    Някой знае ли все пак от къде може да се закупи?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Засега го няма из Европата , но скоро го очакват . Проверявал съм в холандски е-магазини и се очаква цена над 260 лв , но това не е съвсем сигурно .

4. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Ама то и в Alibaba го няма и разни други техни онлайн магазини?!?!?! Изумих се защото това съвсем не е нов модел,а тепърва да се очаква доставка към Европа....
    Ще продължавам да ровя.

5. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от frizera Виж публикацията
    ..............Ще продължавам да ровя.

Медиаплеер Dune HD TV-102W-T2

6. Тук е от
    Oct 2013

Отговор: DVB-T приемни Чувствителност на приемниците

Изпрбвах Нумерик за приемане на Македонската тв-отваря без проблем на място където има много слаб сигнал-с Стефаново Радомир-пред мен има баир-посока към Туртел -антената е активна АБМ-4550 вис-8 м канали-22 24 38 ниво-47 качество-60 Исекрипт т2-отваря ги с зор-по малка чувствителност-от Нумерикса Ще пробвам Синапс-резултати-след 3-4 дни По мое мнение засега най чувствителни са Нумерикс след него Ицекрипт-Това местоположение по моя преценка спокойно може да служи за тестване защото е насред полето далеч от гсм-клетки и кабели и еталон за измерване на чувствителността на двб т т2 декодери Колеги при интерес от ваша страна съм готов за съвместно тестване на приемници на място с предварителна уговорка-безплатно!

7. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Полезно , колега , но ако не те затруднява пиши и точния модел на декодера , понеже ги има много . Това ли е Numeriqs HT4402FA , ако е той вече е спрян от производство и няма поддръжка .

8.  

9. Тук е от
    Oct 2013

Стронговете са слаби като чувствителност.За проби виж последния ми пост. Виж в книжката каква е чувствителността ако параметрите са - /-78,5- -8,75ДБМИКРОВОЛТ/М /това е максимално най добрата чувствителност -същата я има в паспорта на Синапс ТНД 2856

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    Полезно , колега , но ако не те затруднява пиши и точния модел на декодера , понеже ги има много . Това ли е Numeriqs HT4402FA , ако е той вече е спрян от производство и няма поддръжка .
    Това е модела купен от Цифроним и упдейтван на бг -няма страшно че е спрян от производство-и гаранцията е 2 год не го купувайте от друго място без гаранция-в Цифроним ги няма вече-поради горната причина
    Този пост е редактиран от palman; 02-10-13 в 10:33.

10. Banned
    Тук е от
    Dec 2011

Реших и аз да се включа . То хубаво , но дай и моделите , както ти предложиха по горе , че така е много общо и нали се сещаш , че където има силен сигнал и добро покритие и Стронг вършат работа и то доста добре . Synaps THD 2856+ е добър модел , но поостарял , не казвам че не става , само споделям мнение .

11. Тук е от
    Oct 2013

виж горният ми пост 2 За синапса предстои тест ! За стронга нямам такъв да да го тествам !

- - - - - - - - - -

Внимание Относно СИНАПС--ТНД-2858 има го само в ибей пише че поддържа т 2 а в техническите на същата страница модулация до 64 куам-в сръбския тв форум описват че приемат с него техния стандарт т 2 Ако някой попадне на по достоверна инфо моля да пише -благодарности!!!!

- - - - - - - - - -

В момента много се продава ОПТИКУМ виж сайта на Цифроним не правя реклама-предстои тест за чувствителнот-в момента няма свободна бройка !

12. Banned
    Тук е от
    Dec 2011

Колега след като този Synaps е DVB-T2 значи няма да се предлага , поне за сега у нас , просто няма смисъл , а и аз съм доста далеч от сърбите .
    Synaps THD-2858

13. Тук е от
    Oct 2013

Моля ако някой знае за ОПТИКУМ-Т2 да изпише модела-предполагам че са много добри Т и Т2-и като екранно меню-а може и по отношение на чувствителност на тунера

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от palman Виж публикацията
    ......
    - - - - - - - - - -

В момента много се продава ОПТИКУМ ..........!

Къде това ? И ако искаш да си полезен , дай поне линк , че така малко нещо .....
    Нямам нищо против Opticum THD90 , хубав декодер , но не е само той . И Ariva T650i не е по-зле .

16. Тук е от
    Oct 2013

Цитат Първоначално публикувано от FireWind Виж публикацията
    Колега след като този Synaps е DVB-T2 значи няма да се предлага , поне за сега у нас , просто няма смисъл , а и аз съм доста далеч от сърбите .
    Synaps THD-2858
    Съжалявам че си далеч от сърбите но аз съм в София а тук се чака 50 киловатов сигнал от локация Бесна кобила-н м 1925 м кръгова диаграма-к 35 39 59 най късно до м май 2014

Къде това ? И ако искаш да си полезен , дай поне линк , че така малко нещо .....
    Нямам нищо против Opticum THD90 , хубав декодер , но не е само той . И Ariva T650i не е по-зле .

Къде да намеря ARIVA T 650i

17. Banned
    Тук е от
    Dec 2011

Лично аз , ако си избирам ефирен декодер до 60лв бих се спрял на Ariva T650i или Synaps 2857 или Corelink HD2606 , но всички вкусове са различни . Някой искат копчета на предния панел ( полезни са при дефект на дистанционното ) , RF модулатор , вход за активна антена с захранване , а други искат супер медиен плеър с поддръжка дори на DTS . Е , не може да се угоди на всички и затова има и голямо разнообразие на предлаганите у нас декодери , на цени разни , с качество различно .

18. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от palman Виж публикацията

Къде да намеря ARIVA T 650i
    Тук !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 46 ПърваПърва ... 12202122232432 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5401
    Последно: 14-11-24, 22:50
  2. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  3. Strong / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 21
    Последно: 19-03-24, 12:10
  4. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе