По-скоро процесорът е слаб и не може да върши безпроблемно две работи едновременно.
Ariva 650i
По-скоро процесорът е слаб и не може да върши безпроблемно две работи едновременно.
Ariva 650i
Ето клипове за моделите на ICECRYPT
IcecryptSTB - YouTube
TV Star T1030HD
TV Star T1020HD
Така като гледам TV Star T1030HD е 1:1 със Xtremer X4, само дето май няма модулатор.
Този пост е редактиран от god; 09-10-13 в 10:08.
И ако се загледаш още , може да откриеш и други клонинги с такъв външен вид , че станаха много " боклуците " на пазара . Но така се лови най-добре рибата - в мътна вода .
Nippon STB1310 - Cyberlife DVB-2005 - Neo .... , разликата е в надписа на предния панел , но е така защото .... е няма да обяснявам .
Значи не е 1:1, а само на външен вид !........... само дето май няма модулатор.
- - - - - - - - - -
Golden Media Mania2 HD -нов модел
Те това е добре изглеждащо :
Този пост е редактиран от FireWind; 09-10-13 в 10:41.
Каквото и да си говорим предлаганите на българскиат пазар модели за 40-60 лева са си недоносчета...Слаби процесори с куп софтуерни проблеми...
Качествените модели струват пари.
OPENBOX.ua - Openbox® S9 HD PVR - это цифровой HDTV ресивер, который дает возможность прикоснуться к будущему!
Прием DVB-T2 (Зеонбуд) на OpenBox S9 HD PVR - YouTube
Явно много товариш с тези флашки захранването , нешо им има .
Аз три измежду който направо плеъри .... не само флашка пробвах и няма никакви такива проблеми за каквито говориш , никакъв сигнал не се мърда и не шашка нищо.
Почти съм убеден че проблемът ти е във флашките . Пробва ли с други ?
А защо трябва да се разкарвате по магазините? Добре, че сте вие да видя, че са го пуснали отново! Погледнах списъка за наличности по магазини и беше голям (изредени 26 магазина в страната). В 14:05 си поръчах STRONG 8113 от ТМ и в 14:45 часа имах потвърждение на имейла и в 14:50 пак, че е изпратена поръчката ... без разправии и телефонни разговори. Друг път се обаждат, сега явно не им се говори.
И вас да уведомя за хората с Ariva t650i ЩЕ има поддръжка на cp1251 в следващия софт за субтитрите по мое настояване и неуспорими факти защо трябва да я има
Искаха ми файл със субтитри на 1251 и казаха че ще помислят за добавянето им , но смятам че ще го направят иначе нямаше да ми искат файл за да му видят кодирането
Този пост е редактиран от DJ_DOGGY; 09-10-13 в 21:47.
Не знаеш каква е ситуацията за да се изказваш по този начин.Добре пък че си ти за да разберем че може да си го поръчаме през интернет.Човека за когото ми трябва устройството хляба му е 10 лв.на месец (толкова е доставката) а пенсията му е ... не е за казване.
Лошото е че ТМ са обявили наличности а в магазините няма никой.
Нека не спамим излишно хубавия форум,не затова е създаден.
bobivg,
С каква файлова система са флашките, производител, обем?
Пробва ли да ги форматираш на Ariva-та, преди да записваш или възпроизвеждаш?
FireWind,
Thomson e продуктова линия на Strong! http://www.strong.tv/bg/press-releases
Този пост е редактиран от Gena_bs; 09-10-13 в 22:24.
Не е необходимо да я знам! И вместо да реагираш напълно неоснователно, да се беше замислил, че цялото обикаляне и търчане да търсиш нещо не си струва 10-те лева! Плати ги ти... нали си добър човек! Докато обикаляш да търсиш наличности те ще свършат преди да ги намериш. Аз също не правя всички тези поръчки за мен, а точно за други хора! И не за печалба, а върша услуги ей тъй за нищо. Защо толкова драки и чепове има по форумите?!
Марката Thomson e собственост на китайската TCL
Homepage
http://www.thomsonconsumer.com/
Техни продукти се предлагат и у нас - виждал съм антени и слушалки по магазините.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-10-13 в 22:45.
Да, така е!
Но както и AEG като цяло е собственост на Electrolux, а част от продуктите с този brand се произвеждат от други компании. Един вид грубо казано franchise.
Става въпрос само за европейския пазар и за определени продукти, не за всичките: Новини